2014-happy-new-year

Fără statistici, fără calcule, comparaţii sau permutări pot spune la prima vedere că 2013 a fost un an bun. Atât din vedere profesional cât şi personal. Am realizat chestii mişto, am fost implicat în lucruri frumoase, am învăţaţ destule şi sper că am reuşit să învăţ şi pe alţii câte ceva, atât în personal cât şi în chestii job-related.

Acum ne pregătim cu toţii de finalul anului. Pentru mine, ziua de azi nu este numai final de 2013 ci şi final de colaborare cu Mobexpert Office. Un loc de muncă unde am avut posibilitatea şi sprijinul să cresc, să mă dezvolt, să învăt lucruri noi dar şi să experimentez o grămadă de lucruri mai mult sau mai puţin reuşite. Important a fost că am fost întotdeauna încurajat să-mi pun ideile în practică, pe cât posibil.

Plec un pic nostalgic, dar încrezător că cine a rămas în urma mea va face treabă bună şi va avea grijă de Mobexpert Office cu aceeaşi intensitate. Eu din ianuarie voi pleca în altă companie, într-un domeniu nou pentru mine, unde ştiu că mă aşteaptă orizonturi şi oportunităţi noi şi numai bune de explorat.

Să aveţi un an 2014 plin de împliniri, în care să vă iasă toate aşa cum vreţi şi cât mai multe zâmbete să aveţi întinse pe faţă!

Happy new year!

foto