Ford Focus, mașina anului 2011

Articol din categoria: andreiu


Aseară am avut plăcerea să fiu la Gala Autovot2012, adică gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune mașini lansate în România în 2011, eveniment organizat de către Automarket. Cu un Mircea Meșter în formă maximă, aranjat și dichisit la 4 ace, cu o gașcă de bloggeri puși pe glume și cu mulți oameni din domeniul auto, am aflat că mașina anului în România a fost declarată câștigătoare la puncte, Ford Focus. Cea preferată și de mine, de altfel. Bravo lor, au făcut o muncă bună și într-adevăr, sunt de părere că își merită din plin trofeul.

De asemenea, mașina aleasă de bloggeri pentru titlul de ”mașina anului” a fost Citroen C4/DS4. Foarte frumoasă și cool de altfel.
Mașina anului aleasă de către reprezentantele sexului frumos a fost Audi Q3, care a depașit Mini Coupe și Volkswagen Beetle. Curios pe de-o parte, dar este încă o confirmare a faptului că mărimea contează 🙂

În rest, s-a râs mult, ne-am simțit bine, am avut plăcerea să îi vedem pe viu pe Cori Grămescu și pe Bogdan Stelea, ei fiind cei care au acordat premiul pentru mașina fetelor respectiv premiul pentru mașina anului.

În încheiere vreau doar să-i felicit pe cei de la Automarket pentru munca pe care o depun, și le doresc cât mai multe gale ca asta, cât mai mulți ani de acum încolo. Fac o muncă frumoasă 🙂

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mulţumesc în numele echipei noastre. Şi te aşteptăm şi la anul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.