Fie vreme buna, fie vreme rea…

Articol din categoria: andreiu


Marele motiv pentru care ma oftic este ca nu pot intra in echipa dinamovistilor, din motive de sarbatoare religioasa petrecuta in familie la Braila. Dar voi, dinamovisti cu blog care ramaneti sau sunteti din Bucuresti, puteti sa puneti osul la treaba un pic, ca sa dati jos din mielul savurat de Paste. Ca na, acu nu ne-om lasa noi invinsi de stelisti pe teren mic. Ca pe ala mare se chinuie de mult sa ne bata si nu prea le iese. Asa ca hai sa vad doua victorii alb-rosii pe 25!

Ce trebuie sa faceti este scris mai jos.

Pe 25 aprilie 2011, in Liga 1 se joaca marele derby al Romaniei : Steaua-Dinamo.  Ne-am gandit ca ar fi foarte misto daca inaintea acestui meci, bloggerii ar juca propriul lor derby.Un derby intre sustinatorii echipei Steaua si sustinatorii echipei Dinamo.

Scopul nostru a fost sa aflam ce sustinatori au echipele Steaua si Dinamo in online, pentru ca organizam un #fotbaltweetmeet mai special.

Astfel, luni, 25 aprilie 2011, inaintea marelui derby, bloggerii din Romania vor avea ocazia sa joace propriul #bwinderby, in confruntarea fanilor stelisti si dinamovisti.

Mecanismul de inscriere pentru cei care doresc sa joace:

1.Trebuie sa fie fani al echipelor Steaua sau Dinamo.

2. Sa scrie un articol pe blogul lor cu tema “meci al echipei favorite”. Cei care vor sa joace  trebuie sa scrie un articol despre amintirea pe care o au despre unul din derby-urile Dinamo-Steaua.

3. Pentru ca articolul sa fie validat, trebuie sa contina urmatorul paragraf:“Vreau sa particip la meciul #bwinderby organizat de Sportmeet.ro cu ajutorul celor de la bwin.” !

Copiati urmatorul cod in editorul HTML atunci cand scrieti articolul
<script type=”text/javascript” src=”//sportmeet.ro/bwin.js”></script>

In caz ca vor fi mai multi bloggeri care vor sa joace, exista si un juriu care va decide cine participa la acest meci. Juriul este alcatuit din CezarBogdanPandutzu si un om din partea celor de la bwin.

Dupa jurizare, vor fi alesi cate 7 jucatori pentru fiecare echipa (14 in total) care vor juca in #bwinderby. Fiecare jucator va primi cate un tricou de joc original al echipei pe care o va reprezenta (Steaua sau Dinamo).

Asteptam articolele voastre incepand de azi de la ora 15:00 pana vineri, 15 aprilie ora 12:00.

Acest derby bloggeristic va fi si arbitrat (posibil un mare arbitru roman).


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.