Vreau doar să scriu și aici, să rămână pentru posteritate, nu doar pe facebook, că mă declar fanul premierului Cioloș și, dacă s-ar vota și premierul, l-aș vota premier pe viață.

De ce?

Simplu. Pentru că ăsta chiar guvernează. Nu îl vezi toată ziua la televiziunile de partid pupând în fund pe unii sau pe alții. Nu îl vezi toată ziua la televizor fiind penibil și mințind ca Ponta sau ca Tăriceanu.

Îmi place de el pentru că are o comunicare eficientă și postează uneori pe facebook chestiile importante. În rest, nu face gargară pe unde apucă.

Ia măsuri pentru popor, nu populiste. Mă refer la proiectul guvernamental de eliminat birocrația care ne mănâncă zilele. Fără copie legalizată, fără drumuri după cazier judiciar, fără tâmpenii inutile menite să ne facă viața amară.

Mi se pare senzațional că pune la muncă toate leprele alea de la serviciile de taxe și impozite care aveau un scop în viață: ”Ah, dar lipsește copia legalizată, reveniți când o aveți!”. Așa băi, la muncă, să vedeți cum se muncește cu adevărat 8 ore pe zi.

Îmi place și că membrii cabinetului său știu să le dea peste bot politicienilor care sunt speriați că pot ieși la iveală secrete de prin contractele lor cu statul.

Îmi place, de asemenea, cum are grijă să le dea după ceafă și miniștrilor care o iau pe arătură.

Nu o fi el perfect, nu e cel mai frumos sau deștept, dar cu siguranță e singurul care guvernează în interesul poporului.

Bravo, domnule Cioloș! Bravo! Cât mai rezistați, nu vă lăsați! Focu’ la ei, cum ar veni!