Experienta Portobello

Articol din categoria: andreiu

Sa ma pui pe mine sa vorbesc despre moda este egal cu a-l pune pe Boc sa joace baschet. Dar na, cu parerea macar imi pot da insa  nu o sa vorbesc despre textura materialelor, calitate sau dimensiunea firului cu care este cusut un anumit articol.

O sa va spun cu ce m-a surprins pe mine Portobello Stradale, ca asa se numeste magazinul care ne-a gazduit in cadrul unui eveniment foarte fain realizat, cu inchiderea strazii Esacru de langa Ateneul Roman si lasandu-ne liberi sa ne desfasuram pe toata strada.

Revenind la magazin, trebuie sa va spun ca am ramas uimit cand mi s-a spus ca acolo este o modista care sa te poata ajuta sa-ti dimensionezi sau modifici hainele pe care vrei sa le cumperi astfel incat sa „fit on you perfectly”.

Asta mi se pare o adevarata dovada de respect fata de dorintele clientului si in acelasi timp chiar fata de client in sine. Pentru ca tratand asa cum trebuie dorintele sale, el cu siguranta va reveni acolo si cu alta ocazie. Pentru ca se simte important.  Asa ca pe viitor, cand sunteti pe langa Ateneu, nu va fie frica sa intrati pentru 5 minute in atelier. Veti pleca impresionati cu adevarat.


Sursa foto: Victor-Bogdan Gheorghita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.