Este vorba despre Vanilla Skype, o piesă scrisă și garantată 100% de Cătălin Ștefănescu,  care are ca în distribuție niște nume precum  Marcel Iures, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu si Vladimir Purdel.

Zice lumea că ar fi buni, nu trebuie să mă credeți doar pe mine pe cuvânt.

De ce spun că e cea mai exclusivistă piesă? Atât de exclusivistă încât nici hipsterii nu se așteptau la așa ceva. Să vedem:

pentru a beneficia de cele mai bune locuri din sala, trebuie sa te inscrii la un casting care va fi sustinut pe Skype (contul Vanilla Skype Teatru) de marele actor roman Marcel Iures si va contine un set de intrebari elementare menite sa stabileasca daca participantii isi merita cu adevarat locul in sala.

Pasii:

  1. Iti cumperi bilet pentru spectacol
  2. Te inscrii la casting cautand contul de Skype – Vanilla Skype Teatru

Cand poti intra pe Skype la casting: intre 12:00 – 19:00, in datele: 26 august, 29 august – 2 septembrie, 5-7 septembrie – doar cei care scriu si isi fac castingul in aceste intervale vor fi luati in considerare pentru a primi locurile din fata la spectacole – 10 locuri in fata pentru fiecare reprezentatie.

  1. Intri in conversatie cu contul Vanilla Skype si mentionezi orasul unde ai bilet si ora reprezentatiei la care vei participa

  2. Raspunzi la un set de intrebari adresate de Marcel Iures

  3. Poti castiga unul din cele mai bune 10 locuri rezervate special pentru Skype pe randurile din fata ale salii.

Dacă nici asta nu e piesă exclusivistă, atunci nu știu care mai e. Tare ideea, nu?