Cei de la BCR au o campanie de vară destul de mișto, campanie în care oferă 52 de vacanțe unor clienți fideli și norocoși, o continuare a acestui spot.

Mai exact, toate persoanele fizice clienți BCR care efectuează minim o tranzacție cu cardul BCR (doar credit și debit, nu și pre-paid) în perioada campaniei, indiferent de valoarea acesteia, la comercianții acceptați din țară și/sau străinătate. 

Premiile constau în utilizarea timp de maximum 7 zile, exclusiv pe teritoriul României, a unui van Renault Traffic Combi (8+1 locuri), cu carburant (un plin asigurat). Te duci la mare, la munte, la mânăstiri cu familia, în Vamă cu prietenii, unde vrei tu. 7 zile ești stăpân pe van.

Apropo de asta, chiar lansarea campaniei a avut loc în Vamă, la Sandalandala, alatură de cei de la LifeBox. Am fost și eu invitat la party, dar nu am putut ajunge, din rațiuni întemeiate 🙂

Revenind acum la campanie, ar fi de precizat că van-urile sunt disponibile chiar de azi. 🙂

Pentru a fi considerați eligibili la acordarea premiilor, trebuie să fi împlinit 23 de ani până la data de 15 mai 2018, să dețină permis auto categoria B de cel puțin 5 ani până la data de 15 mai 2018, și să se înscrie în campanie prin completarea formularului de aici.

Interesantă direcție de comunicare aleasă de BCR, e ciudat să vezi că o bancă alege să puncteze spre valențe umane, încredere, spre prietenie sau momente petrecute cu cei dragi.  Mai ales că te și trimit în vacanță, pe banii lor, cu mașinile lor.