Două chestii despre Revolut și lansarea oficială în România

Articol din categoria: andreiu

Am fost la începutul săptămânii la evenimentul de lansare al Revolut în România și am zis să dau mai departe două chestii, care mi se par utile.

Pentru cei ce nu știu, Revolut este un card prepaid, care funcționează fără comisioane sau taxe ascunse și are o aplicație de mobile cât de cât impecabilă aș putea spune. Și lucrează cu MasterCard, spre bucuria mea. Momentan sunt un IFN din UK, urmează să fie licențiați și ca bancă, pentru a putea oferi și servicii de creditare.

Revenind. Ce e așa special și ce m-a atras instantaneu la ei:

A) Virtual Cards: ai posibilitatea, în aplicație, să generezi carduri virtuale pentru fiecare plată online pe care o faci, dacă ai dubii cu privire la platformă și nu vrei să iei contact cu vreun scam. Asta e aur, trust me.

B) Vaults: opțiunea asta îți dă posibilitatea de economisire, fie prin transferul direct al unei sume stabilite înainte, fie prin rotunjirea plăților și virat diferența până la întreg acolo.  Și îți poți seta obiective acolo. Eu am deja două: vacanță și rachetă de tenis, nu neapărat în ordinea asta.

Ar mai fi unele, cu crypto, niște nebunii ale secolului nostru, care mă cam depășesc în momentul ăsta. Ah, și vor lansa și primul card 100% metalic din lume, în curând.

Tot în curând vor avea și opțiunea de IBAN dedicat pentru România, pentru cei avansați.

Mișto e că, la fel ca și alte aplicații, sunt aplicații făcute de companii/oameni de IT/tehnologie și nu are legătură neapărat cu domeniul bancar. Încă un exemplu că tehnologia poate revoluționa industrii întregi și conservatoare.

Te poți înrola aici

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    „Mișto e că, la fel ca și alte aplicații, sunt aplicații făcute de companii/oameni de IT/tehnologie și nu are legătură neapărat cu domeniul bancar.”

    Nu inteleg sensul propozitiei tale: fondatorii sunt fosti developeri in banci.

    • #2 Comentariu nou

      developeri, nu bancheri. au urmarit intai zona de UX inaintea zonei de marje, profitabilitate, licentiere and stuff

  2. #3 Comentariu nou

    Sigur, la prima vedere pare ceva deosebit, cu multe avantaje, dar când văd că cei 2 fondatori sunt ruși ( Nikolay Storonsky, Vlad Yatsenko) zau că parca am o reținere sa le dau niste bani pe mâna și să-mi urmărească tranzacțiile.

    • #4 Comentariu nou

      atata timp cat nu e principalul cont, it’s fine by me. is o gramada de companii cu rusi in spate, deja m-am relaxat

  3. #5 Comentariu nou

    Ce ofera in plus fata de payoneer?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.