bodyupgrade

Da, sunt gras, am burtă şi am ajuns cu condiţia fizică la pământ. Asta o ştiu şi din cauza asta am ales să merg la sală. Doar că toată lumea se aşteaptă ca din momentul în care ai călcat prima oară în sală să ieşi top model, cu un fizic de adonis, cu o condiţie fizică de pitbull. să îl baţi pe vandamme la flotări şi să-l întreci pe Bolt la 100 de metri sprint.

Nu, e nevoie de muncă, e nevoie să ai grijă şi ce mănânci şi cum te odihneşti şi alte chestii până să apară rezultatele. Da, merg de 3 săptămâni ( cred) la BodyUpGrade, e mişto, e solicitant, plec de acolo sleit de orice vlagă, ştiu, încă nu se vede mare lucru la aspect, dar condiţia fizică s-a îmbunătăţit simţitor. Vor urma şi alte schimbări, sunt convins de asta.  Plus că aici mi-am dat seama că e cel mai greu să lucrezi cu corpul tău, sub greutatea lui. Ajungi să blestemi toate shaormele mâncate şi micii cu muştari băgaţi seara, între  beri. Mai ales că nu eşti de capul tău şi ai de făcut un circuit de exerciţii

Aşadar, dacă aveţi de gând să vă apucaţi de sală pentru că simţiţi că nu vă mai simţiţi bine în pielea voastră, să fiţi împăcaţi cu gândul că va dura.

Şi, dacă vă hotărâţi să vă apucaţi de sală, să fiţi pregătiţi sufleteşte pentru miştourile şi întrebările tâmpite ale oamenilor din jur.

Cam atât.