Dorel îşi confirmă statutul şi prezenţa

Articol din categoria: ca la noi

Aseară a venit marea şi temuta furtună pe care o aştepta toată lumea înfrigurată că va face nu ştiu ce ravagii. De fapt nu a fost nimic spectaculos, doar un vânt care a bătut mai tare decât la obicei. Cum bine zicea cineva pe twitter, am văzut ploi de vară mult mai supărate decât vântul ce a trecut prin oraş.

Cu toate astea, la mine în zonă, în Crângaşi mai exact, vântul a reuşit să dea jos o schelă montată pentru a reabilita termic un bloc. A buşit destul de rău două maşini şi a făcut zob un chioşc de ziare.  Din fericire, nu a lovit pe nimeni în căderea ei, deşi pe acolo de obicei se circulă destul de mult şi seara mai ies nişte copii să bată mingea. Mă gândesc că dacă ar fi picat în capul cuiva o grindă d-aia metalică nu ar fi fost prea bine pentru persoana respectivă. Nu mai zic că un copil avea toate şansele să moară pe loc.

Mă întreb acum cine va fi tras la răspundere: firma de construcţii, şeful de şantier, cei care au montat schela respectivă? Pentru că e clar că cineva a făcut treaba de mântuială şi nu a ancorat cum trebuie mormanul ăla de fiare de bloc.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Din cate stiu s-a lasat cu o victima din randul muncitorilor.. Sau e vb de o alta schela?

    • #2 Comentariu nou

      alta, prin militari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.