Pentru cine nu stie inca, in acest week-end strada Artur Verona a fost dedicata exculsiv prezentarii multor proiecte faine ale unor oameni si mai faini. La baza acestei actiuni se afla dorinta de a transforma strada respectiva intr`o artera pietonala. Toti expozantii au fost invitati sa arate , din punctul lor de vedere, cum isi imagineaza ei Bucurestiul. Intreaga actiune s-a intitulat Street Delivery si toate mediile  online au vuit in aceste 3 zile de stiri si articole pe tema. Ce am gasit eu la StreetDelivery si de ce m`am simtit atat de bine, in ciuda caniculei foarte greu de suportat care a tinut sa fie si ea prezenta, o sa gasiti mai jos.
In primul rand, ce m`a impresionat si nu am putut sa stau deoparte a fost prezenta proiectului Pasi Catre Viata, proiect care vinde limonada. Ok, vinde limonada…asa, si? o sa intrebe multa lume. Ce face limonada asa speciala? Banii. Banii stransi din vandutul de limonada sunt directionati catre spitalul Marie Curie, mai precis catre copiii internati acolo, suferinzi de cancer. E un sentiment aparte cand stii ca banii tai pot ajuta un suflet chinuit.
Dupa ce am curatat lamai si am baut limonada, am gasit standul Lecturi Urbane, un spatiu foarte frumos aranjat, care iti oferea posibilitatea sa stai pe un scaun, sau si mai comod pe un pat si sa citesti cateva randuri. Despre Lecturi Urbane am mai scris si mi`am exprimat parerea si aprecierea pentru ceea ce fac oamenii din spatele proiectului. Nu insist in prezentari, tin doar sa ii felicit inca o data si sa le urez numai de bine.
Pe langa toate astea, m`am putut delecta cu un numar de magie in aer liber, niste grafitti geniale facute de cativa baieti foarte talentati, am aflat ca pe 25 septembie nu trebuie sa am planuri pentru ca o sa fac curatenie alaturi de Letsdoit Romania, ceea ce va doresc si voua.
Si nu in ultimul rand, am facut o achizitie de multa vreme dorita, mi`am luat o jucarie de copil mic, dar care imi produce multa bucurie: un YoYo 🙂
Una peste alta, in ciuda caldurii si oboselii, am avut un week-end fain, intre oameni si mai faini!