Da, am o dilema. despre ce sa vorbesc mai intai. Despre ce a fost in seara asta pentru Vladut sau despre ce au facut ai mei prieteni de online pentru el.
Povestea incepe simplu. Ne`am adunat toti in Casa Latina, la terarsa pentru a incerca sa il ajutam pe Vladut Andrei Decu. Pustiul de numai 6 ani sufera de o boala grava si trebuie ajutat. Am pus destui umarul si am fost prezenti acolo pentru a face ceva in sensul asta. Sper din tot sufletul ca si pentru el povestea va avea un happy-end. Si pentru asta, apelez la voi, cititorilor, pentru ca am incredere ca impreuna putem face ceva pentru el.
Dilema vine abia acum, Pe cine sa laud mai intai. Pe Chinezu, pe Mache sau trupa Atelier
Trebuie sa recunosc ca pe Vlad Dulea nu l`am ascultat pana in seara asta, dar a fost de ajuns sa il aud o data ca sa imi castige aprecierea. Are o voce extraordinara si trupa Atelier este “nesimtit” de buna, daca mi se accepta termenul. Dar nu pot sa ii pun pe locul 2 pe #Dreamteamro care au transmis o stare de buna dispozitie de la inceput pana la sfarsit. A fost senzational mesajul transmis catre audienta. Senzatioanala si piesa compusa de Chinezu. Well done, man. Tocmai d`asta spun ca sunt in dilema, ca nu pot spune ce mi`a placut mai mult la seara asta.
Promit sa revin cu poze si link`uri catre detalii mai amanuntite asupra evenimentului.Pana atunci, sper ca vom primi vesti din cele mai bune despre starea copilului asta.