Despre Desperados Party2

Articol din categoria: scurte


Nu as putea sa spun foarte multe pentru ca am plecat destul de repede. Ca bile albe, din cate am putut observa eu, a fost spatiul mult mai aerisit, domnisoarele wild&sexy care atrageau priviri din toate directiile, inclusiv si de gagici, berea rece si prezenta capelei, sectia de politie, per total organizarea mult mai buna. Plus ca nu s-a mai stat cu orele la coada pentru intrare si nu stiu sa mai fi ramas cineva pe afara. Asta e semn bun.

Ce nu mi-a placut a fost line-up-ul. Primii care au urcat pe scena, nu stiu si nici nu vreau sa aflu cum ii cheama, m-au cam gonit de acolo. Niste dubiosi care incercau sa scoata niste zgomote din ei. Poate incep eu sa imbatranesc si sa nu mai rezonez cu noile tendinte. Dar, decat sa chemi trei trupe proaste, chemi una care face atmosfera si ai salvat situatia. In fine, nu vreau sa pozez in criticul lui peste. Sunt de acord cu ce a scris Auras, in schimb, cand spune ca ar prinde bine mai multa distractie si mai putin sunet de platan.

Una peste alta, este de apreciat curajul si investitiile facute pentru ca astfel de petreceri sa aiba loc. Si nu ma refer doar la Bucuresti ci si la Brasov, Cluj sau Timisoara. Nu e usor si tocmai d-asta se impun niste felicitari.

Multumesc Andra pentru invitatie

Foto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.