Desperados Party- La soparla buclucasa

Articol din categoria: andreiu

Pe scurt: bere, soparle, gagici in custi, fachiri, bloggeri, twitteristi, facebookisti, oameni faini, atmosfera misto, muzica buna de la Suie Paparude, Elefantii Bizari si Sistem. Eveniment super reusit, jos palaria, felicitari si la mai multe celor care au organizat.

Pe lung:

Pe la evenimente d-astea cam am obiceiul sa merg, ca na, doar e rost de schimbat cateva vorbe cu oameni pe care ii cunosc si cu care ma vad rar, din pacate. Dar aseara a fost ciudat, dar un ciudat din ala placut. Mi s-a parut super misto gandita ideea cu toate lighioanele alea pe acolo, cu locul de tatuaj si capela pentru casatorii. Parca s-au inspirat din vreun film cu vampiri, primul care imi vine in minte e Queen of the Damned.
Au evidentiat cel mai bine efectele pe care poate sa le aiba berea asupra ta, ca om. Dovada vie e Hoinaru care si-a luat 4 neveste. Pedeapsa aia mare ar fi sa si ramana cu ele sa vad cum scoate camasa :)). Dar na, dupa cateva beri incepi sa inventezi idei 😀

Revenind la petrecere, a fost cu adevarat WILD, pacat ca a fost destula lume care nu a mai apucat sa intre. Detalii tehnico-tactice pe care le vor corecta probabil pe viitor cei responsabili de asta.

Despre muzica, nici nu mai are rost sa comentam, se stie dinainte ca unde canta Suie Paparude se lasa cu distractie. Nu stiu daca elefantii bizari au avut prestatie slaba pentru ca au intrat dupa Suie sau pentru ca nu prea au piese care sa duca un concert. Sistem sunt ca un vin, cu cat avanseaza in varsta, cu atat mi se par mai buni.

Una peste alta, cu rele cu bune, evenimentul a fost de nota 10, dovada fiind durerea de cap cu care inca ma confrunt 🙂

Poze care sa confirme ce am lalait eu mai sus le gasiti aici si aici si aici si aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.