Mic dejun la KFC. Disponibil în restaurante

Articol din categoria: andreiu

kfc

Săptămâna trecută cei de la KFC mi-au lansat o provocare inedită: să merg să iau micul dejun la ei în restaurant, pe banii lor, cu condiția să vin după o seară de petrecere. Am zis să o iau, deși nu eram sigur că rezist până la 6 dimineața, având în vedere că era vineri seara, după o săptămâna de muncă.

Dar, alături de Lucian, Mariciu, Ivo și Băscălescu am rezistat. Am mărit miza și am stabilit că cine va pica primul va trebui să îi trezească pe ceilalți timp de o săptămână cântând jungle bells și aia a fost. Am băgat niște bowling, am fost și prin club și la 6 dimineața ne-am prezentat la KFC pe Mihai Bravu. Istoria e pe #noptinebune #diminetipebune

Așadar, că asta ne interesează de fapt, la KFC am fost echipați corespunzător, instruiți să avem grija pe ce punem mână și invitați în bucătărie. Produsele pe care le găsiți în ofertă sunt: Chicken Toast si Chicken Wrap și cafea la 1,9 lei doar la achizitia unui Chicken Toast, dar și dulciuri: Choco Cookie

Ce mi-a plăcut e că totul se face la vedere și conține #ouăpebune și #puipebune. Fără pastă, prafuri, sau mai știu eu ce sintetice, ouă și pui achiziționate de la producători locali, care respectă standardele impuse de restaurant. . Chiar am fost încurajați să ne pregătim singuri micul dejun. Și chiar asta am făcut și cred că a ieșit ok. ( vezi galeria foto)

Ah, totul se face pe loc, atunci când se dă comanda. Chiflele și tortilla folosite pentru prepararea celor doua sandwichuri sunt rumenite timp de 30 de secunde în aparate speciale.

Și cam atât. Oferta este valabilă doar în București pentru moment,  în KFC Drive-uri: Băneasa, Militari, Mihai Bravu și KFC Gara de Nord, de luni până duminică în intervalul 6-11 AM în aceste restaurante, iar în KFC Dorobanti de luni până vineri, în intervalul 8:30 – 11:00 AM.

Poftă mare, mai ales dacă dimineața aveți drumuri lungi de făcut până la job.  Sau dacă petreceți toată noaptea și vă prinde foamea dimineață.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    De multe ori mi s-a intamplat sa iau un mic dejun in Gara de Nord, la McDonalds, fortat de imprejurari. De-acum nu voi mai suferi. Astept sa vad si Pepsi la kfc.

  2. #2 Comentariu nou

    o initiativa buna, cu toate ca nu ma voi numara printre cumparatori (nu imi place branza).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.