Partea bună e că există. Partea proastă e că e plin de debili mintal, care aleg să nu cunoască o altă cale de informare decât timeline-ul. De facebook vorbesc.

E plin de nebuni, pe de o parte care postează tot felul de gogomănii ( olivia steer, medicina germană, carmen brumă, răduleasca etc) dar și de o cohortă de maimuțe care se uită în gura lor și acționează întocmai după cum le dictează primele creaturi.

Noi ca oameni ne putem feri din fața lor, putem discerne ce e bine și ce e rău, ne putem ascunde de astfel de conținut, ce pot face bietele animale care sunt în grija unor astfel de stăpâni?

bulldog

Serios acum, ăia de la locală, decât să mă amendeze pe mine că îmi plimb câinele fără lesă, mai utili ar fi în luat câinii unor astfel de personaje. E clar că e incapabilă mintal stăpâna să realizeze că trebuie mers la veterinar, pentru ea e cel mai normal să întrebe pe facebook. Te duci la ea la ușă, îi iei câinele și la revedere. Se vor găsi oameni care să-l adopte și să poată avea grijă de el.

Ca individa asta sunt zeci de cazuri. Eu sunt curios cât voi rezista pe grupurile de genul, pentru că uneori nu mă pot abține și încep să-i iau la mișto, pentru că altă soluție nu ai.

bulldog1

Serios acum, dacă vreau să reclam un abuz împotriva unui animal, sau vreun caz de stăpân alienat, o pot face undeva?