De ce îmi doresc Poliția Animalelor?

Articol din categoria: scurte

Partea bună e că există. Partea proastă e că e plin de debili mintal, care aleg să nu cunoască o altă cale de informare decât timeline-ul. De facebook vorbesc.

E plin de nebuni, pe de o parte care postează tot felul de gogomănii ( olivia steer, medicina germană, carmen brumă, răduleasca etc) dar și de o cohortă de maimuțe care se uită în gura lor și acționează întocmai după cum le dictează primele creaturi.

Noi ca oameni ne putem feri din fața lor, putem discerne ce e bine și ce e rău, ne putem ascunde de astfel de conținut, ce pot face bietele animale care sunt în grija unor astfel de stăpâni?

bulldog

Serios acum, ăia de la locală, decât să mă amendeze pe mine că îmi plimb câinele fără lesă, mai utili ar fi în luat câinii unor astfel de personaje. E clar că e incapabilă mintal stăpâna să realizeze că trebuie mers la veterinar, pentru ea e cel mai normal să întrebe pe facebook. Te duci la ea la ușă, îi iei câinele și la revedere. Se vor găsi oameni care să-l adopte și să poată avea grijă de el.

Ca individa asta sunt zeci de cazuri. Eu sunt curios cât voi rezista pe grupurile de genul, pentru că uneori nu mă pot abține și încep să-i iau la mișto, pentru că altă soluție nu ai.

bulldog1

Serios acum, dacă vreau să reclam un abuz împotriva unui animal, sau vreun caz de stăpân alienat, o pot face undeva?

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Pentru abuz, poti apela 112. Pentru stapan nebun, poate functiona tragerea de maneca sau un sut in cur.

 2. #2 Comentariu nou

  o sa las un link relevant, sa mai prind un click http://www.arhiblog.ro/din-gradina-raiului-numeste-rromania/

 3. #3 Comentariu nou

  Nu spun ca gresesti, pentru ca este important sa existe politia animalelor, dar este si greu sa acuzi pe cineva de neglijenta atunci cand exista mii de caini vagabonzi pe strada. Poate ca prima data ar trebui facut ceva cu cainii vagabonzi, si dup-aia concentrate eforturile catre cainii/animalele cu stapani. Doar zic.

 4. #4 Comentariu nou

  E mai amuzantă întrebarea pe care ţi-o pun cei de la locală:
  Aveţi toate instrumentele necesare?

  Mai amuzant a fost acum vreo 5-6 zile că pe mine m-au tras de mânecă fiind cu câinele în lesă într-un părculeţ (cu pungi pentru nevoile sale în mână) să îmi spună că de fapt nu am voie cu animalele în parc.
  În acelaşi timp însă, un homeless răsturna gunoaiele de prin coşuri şi un altul tocmai ce parca maşina pe trotuar, blocând una din intrările în părculeţ. Lor nu le-a spus nimic, eu am plecat cu un avertisment.

 5. #5 Comentariu nou

  Te rog, recomanda-mi si mie un veterinar. Unul care sa si salveze caini, pisici… Eu n-am cunoscut dacat idioti care mi-au omorat dobitoacele.
  PS. Am trei caini: un ciobanesc german, un husky si o javra de bishon maltez. As fi avut si un ciobanesc canadian, ba, si o mica lupica nemtoaica, chiar si un motan birmanez daca nu apelam la… cum ziceai ca se numesc aia de omoara animalele in loc sa le vindece?

 6. #6 Comentariu nou

  Postarea asta tocmai m-a castigat ca cititor fidel, pe vecie si nesilita de nimeni. Si eu astept o prezenta mai activa a politiei animalelor. Dar vad ca mai activi sunt hingherii.

 7. #7 Comentariu nou

  De ce crezi tu că Poliţia Animalelor ar face mai mult decât Poliţia comunitară sau aia obişnuită „a oamenilor”? Crezi că angajează nemţi sau americani văzuţi pe Animal Planet?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.