Cupa agentiilor-editia 2011

Articol din categoria: andreiu

Dupa ce anul trecut a fost surpriza competitiei si la prima participare a reusit sa castige trofeul, anul acesta Echipa Bloggerilor se prezinta cu aceeasi ambitie. Sa ne aparam cu succes titlul. Este vorba despre Cupa Agentiilor la fotbal, organizata de IQads, powered by Bergenbier.

Oamenii din spatele blogurilor care vor cobori in teren anul asta vor fi: Mircea Mester, Lucian Marin, Bogdan Marin, Daniel Stancu, Andrei Baicoianu, Alex Cirstea, Andrei Marius, Bogdan Pantea, Robert Trandafir si subsemnatul. Ei vor actiona si vor juca exact ca o echipa, sub stricta supraveghere de pe banca a lui Toma Nicolau si Adi Zabava.

Asa ca maine si sambata, va asteptam pe toti cei care vreti sa ne incurajati, sau nu, in drumul nostru spre finala in incinta clubului Diamon din Parcul Tineretului, in fata Salii Polivalente.

Echipa Bloggerilor va scoate la licitaţie tricoul original al lui Cristi Chivu pe care l-am câştigat anul trecut pentru a strânge bani pentru Marian Teofan şi Selena, doi copii care au nevoie mare de ajutorul nostru. De altfel, întreaga participare a noastră la Cupa Agenţiilor se va învârti în jurul lor. Detalii, pe blogul lui Toma.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    incerc sa vin macar sambata sa va fac galerie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.