winners penny

Radu si Alex Buleandra, felicitari!

Vine rapid 10 iunie, debutează naționala la Campionatul European și trebuie să ne susținem echipa corespunzător. Mă gândesc la tricouri, fulare, căciuli și alte accesorii cu care să fim iar mândri de băieții noștri.

O să fie un meci mare, așa cum am mai spus, un meci istoric pentru România și avem de tras serios pentru a face o impresie bună acolo. Pentru că nu mereu ai șansa de a deschide un turneu final.

Și la un astfel de meci trebuie să te prezinți cum trebuie: tricolorul pe tricou, un ecran cât de mare posibil, bere rece și chestii de ronțăit. Chestii d-astea de se găsesc pe la Penny, mai ales că au ocup o perioadă de promoție, fix pentru perioada cupei europene, fix pentru suporteri.

Am pentru voi două vouchere de câte 200 de lei fiecare pentru kit-ul de suporter gândit pentru debutul României. Mai mult de atât, am și câte tricou cu naționala, pentru cei care câștigă!

Le dau simplu, lași un comentariu cu numele jucătorului român preferat ( altul decât Hagi) și tragem la sorți pe 17 câștigătorii. Pe 18 mergem la cumpărături și vedem ultimul meci al naționalei în mare stil!

promotie

Hai România!