cultura pe net

Articol din categoria: andreiu

Am primit zilele trecute o leapsa de la Andreea,  o leapsa despre cum vad eu cultura si internetul,mai exact care este influenta uneia asupra celeilalte.  

Eu cred ca internetul are si parti bune, chiar si in ceea ce inseamna cultura. Se promoveaza diverse evenimente, lansari, spectacole si campanii mult mai bine si mai eficient pe internet decat prin mijloacele clasice folosite pana acum cativa ani. Esti la un click distanta de trupa preferata, de artistul adorat sau de concertul din cealalta parte a globului la care nu ai putut ajunge fizic desi ti`ai fi dorit din tot sufletul. Ca si rautacism, fara internet nici hipsterii nu ar fi fost ce sunt acum.

Ca sa intaresc cele spuse mai sus, eu cred ca ajunge doar sa mentionez trei proiecte de online dedicate culturii : Lecturi Urbane, WebCultura si Cenaclul Recitiri. Intrati acolo, aruncati un ochi si mergeti sa vedeti in offline ce cool e sa fii cult.

Fara internet, eu nu as fi putut sa imi imbogatesc cultura muzicala pentru ca nici un radio din romania nu ar difuza ce va recomand eu mai jos.

hai sa fim cool prin cultura!

Leapsa e la liber, va invit sa o preluati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.