Bulldog-ul din posesia familiei are talentul a fi căpos. Super încăpățânat. Dacă a prins un miros se duce după el. Sau stă pe loc și miroase un smoc de iarbă pișat de alt câine câte 10 minute și nu-l muți de acolo nici cu descarcerarea. Că așa îi place lui, să aibă personalitate și să fie căpos.

Așa a devenit waze de ceva vreme, mai ales în oraș. Se mai plâng și alții de platformă, la mine deja e de nefolosit. Întotdeauna, de vreun an de zile, îmi estimează prost, zici că e Bolt, drum care la început are estimarea de 45 de minute îl faci în 80 dacă mergi după waze și în 60 cu google maps.

Știu logica și cum ar trebui să funcționeze algoritmul waze, să spargă traficul, ca să nu aglomereze o singură arteră, dar deja e prea mult.

Plus că face obsesii. Mă uitam și azi dimineață, în drum spre grădiniță, că am luat-o pe traseul Asmita-tineretului-șincai, deși waze zicea să mă duc pe bd Mărășești. Eram pe Tineretului, dincolo de palatul copiilor, spre Șincai, și waze îmi zicea să fac dreapta, să ies în Văcărești, să mă duc pe Splai și să o iau pe Bd Mărășești, că așa vrea el.

Deci, ce folosim în loc de waze, cel puțin în oraș? Google Maps? E nasol că încă nu ai toate raportările de poliție, gropi și altele pe care le ai în waze.

Alte aplicații de navigație prin oraș?