Cu cât mai mare, cu atât mai bine

Articol din categoria: ca la noi

Ieri seară am ieșit să dau o tură de Brăila, să văd ce mai e prin oraș. Dezastru, drumuri făcute muci, săpături peste săpături, trafic îngreunat, devieri peste devieri, șanțuri și șantiere deschise peste tot unde te uiți. Asta pentru că cineva a decis că e normal să se apuce de reparat toate arterele importante din oraș în același timp. Până acum nu s-a putut. Logica executării de lucrări pe rând nu există. Cred că e prima dată când vin acasă și nu mă incumet să ies cu mașina pe stradă.

Însă s-a lucrat cu stoicism și s-au dat bice cailor pentru a se finaliza o mare biserică. Mare rău. Adică atât de mare, încât nu o cuprinzi cu 5Mp, cât are camera de la telefon. Mai mare decât un bloc cu 7 etaje. De ce o fi fost nevoie de ditamai colosul, nu îmi dau seama.


Crește orașul în ochii Celui de sus dacă edificiul este mai înalt? Cred că asta ar putea fi explicația. Între timp, dragi șoferi brăileni, nu vă rămâne decât să trageți 3 cruci mari și să vă abțineți de la înjurat de cele sfinte când treceți pe lângă catedrală.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mai ales acum cand trebuie sa ocolesti toata catedrala ca sa poti trece dintr-o parte in alta a orasului, cu siguranta brailenii „trag 3 cruci mari și se abțin de la înjurat de cele sfinte când trec pe lângă catedrală” ca sa te citez :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.