Eu sunt ascultător fidel de radio. Mai ales în mașină, dar și acasă sau când ies afară cu căștile pe urechi, bag radio. Muzica mea o știu deja și am prostul obicei să press next încontinuu.

Nu ascult aproape deloc radio comerciale, cu excepția Virgin, care nu are playlist cu manele românești în heavy rotation, cum e pe la zu, kiss sau pro.

Dimineața e cea mai aglomerată din punct de vedere content. Trebuie să fac slalom printre Tananana, RockFM, Virgin, EuropaFm și Cultural.

Ziua se schimbă un pic, chestii mișto de ascultat fiind Binili Învinge de la Guerrila cu Alex Anghel. De la 16 începe tot pe Guerrilla LogOut cu Bogdan Șerban, care se bate la ore cu Camera de Gardă de la Tananana, unde prestează Gojira.

La Guerrilla LogOut e mișto de prins StandUp Poetry și BTLive. Da, se poate și cu poezie la radio și iese bine. Live-urile le știm cu toții, cred.

La Camera de Gardă, Gojira știe să challenge foarte bine audiența cu tot felul de întrebări și îți mai și servește super multe informații utile. Mai ales despre filme și cărți.

Seara am două recomandări: Luni pe Guerrilla – Piticu dejun cu Danez și Mihăilă. E bun, se râde, se dă cu muzici bune, e ce trebuie.

Miercuri seara de la 9 pe Rock FM : Playground cu Hefe și Despot. Rockăreală, invitați buni, emisiune relaxată, și asta exact ce trebuie.

Ce voiam să zic de fapt e că mă bucură să nu mai aud doar muzică și spoturi și aceleași intervenții triste și seci ale DJ-ilor de radio, care anunță piesa următoare și spun câte grade sunt afară.

Ascultați, că aveți ce!