Miercurea trecută am mers la AVstore, să vedem episodul 6 din StarWars, să intrăm mai bine în atmosferă, dacă tot apare episodul 7 pe 18 decembrie.

Pe lângă asta, mie îmi place foarte tare să merg la ei, că mă simt așa, ca un copil într-un magazin de jucării, la cât de multe scule mișto au. Pe mine mă amuză că ei în continuare spun că au doar articole pentru amatori, pentru useri normali, nimic profesional.  Doar că au un mega showroom, cu o mică sală de cinema și așa mai departe. Trebuie să mergi acolo ca să înțelegi ce tâmpenii îndrug eu aici.

Iar daca ți-a plăcut ceva ( hehe, aici e tricky, că sunt multe)  și te-ai gândit să-ți iei pentru acasă, ori vrei să faci un cadou cuiva drag, trebuie să știi că urmează o perioadă de reduceri, site împodobit și pregătiri cum se cuvine pentru Craciun.

 

Revenind, am mers gașcă mare, am intrat în sală, ne-am hăhăit când am văzut că e dublat, că e ca pe vremea când se ”dădea video” pe la cineva prin apartament, că traducere d-aia cu ”la naiba” pentru fuck you și așa mai departe.

Știi cum transformi 6 hăndrălăi în 6 pisoi neajutorați, care se fac mici mărunți într-un scaun de cinema? Ridici ecranul din sala de cinema și faci loc Margaretei Nistor să intre lângă noi, cu casca pe ureche și microfonul, traducând live.  Șah și mat, nimeni nu anticipase asta.

În altă ordine de idei, da, Star Wars este și merită să fie cel mai promovat film al anului. Și tot marketingul din jurul filmului vine ca o consecință normală. Toată lumea vrea să capitalizeze, având în vedere că nu e doar un film, e o cultură deja.

Abia aștept ziua de vineri să merg la lansare.

La naiba!