Chestii bune de prin București: Ape Rider, aplicația de bike sharing

Articol din categoria: mișto

Ape Rider, aplicație de bike sharing, s-a lansat acum ceva vreme. Una dintre chestiile cu adevărat bune pentru orașul ăsta, care abia mai respiră sub presiunea mașinilor.

Am văzut peste tot în oraș bicicletele roșii, inclusiv în locuri în care nu te-ai putea gândi că dai de ele. Poza de mai jos este făcută în spate la Rin Grand Hotel, un loc unde mai degrabă vezi mașini de 50.000 plus.

Mi-am instalat și eu aplicația, este super ușor de folosit, îți arată oricând unde ai parking de biciclete sau chiar biciclete, în proximitate. Funcționează relativ simplu, tot ce ai nevoie este doar un telefon cu aplicația instalată. Restul merge ca uns, deblochezi bicicleta, pleci pe ea unde ai treabă și o lași acolo, după ce o blochezi.

De lăudat.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Mișto ideea, am văzut și în berlin ceva de genul. Ar trebui, totuși, o minimă educare a userilor: https://m.imgur.com/a/13aVDTb

 2. #2 Comentariu nou

  E chestie tare buna dar in ultimele două săptămâni am fost claxonat, injurat si scuipat, pe trotuar, pentru că nu am sarit instant din fata bicicletelor. Un pic de civilizatie nu le-ar strica acestor biciclisti de ocazie.

 3. #3 Comentariu nou

  Ideea e bună dar ce te faci că în București se fură la greu bicicletele:
  ”Ni s-au furat 1.400 de biciclete”. Polițiștii sunt neputincioși în fața unui fenomen îngrijorător – știre recentă pe ProTv

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.