Ce mizerii mai face Biserica Ortodoxă Română

Articol din categoria: wtf?

În caz că măcina pe cineva curiozitatea, biserica cere primăriilor să doneze bani pentru cea mai mare inutilitate construită la noi după casa poporului încoace. Nu contează că CET-urile sunt pe moarte, că vine iarna şi oamenii or să sufere de frig în case sau în şcoli, important e să avem o catedrală imensă, doar pentru a compensa patriarhul o altă mărime, care bănuiesc că e sub medie.

Sper că primarul de la Brăila să fie printre primii donatori şi să nu să fi schimbat situaţia de care vă povesteam aici

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Ne intoarcem la evul mediu. Oamenii bisericii habar n-au ce inseamna Biblia si ce vrea de la noi. Sunt societate comerciala nu „pastori”

 2. #2 Comentariu nou

  Deranjant este, draga Andrei, poate mai mult decat o hipercatredrala in care intri doar daca vrei, mizeria din interiorul ei. la adresa http://pamflet-calarasi.blogspot.ro/ gasesti trei cazuri socante, un individ condamnat pentru ucidere si hirotonit ulterior, preot condamnat pentru ucidere si necaterisit, dar promovat, preot condamnat pentru trafic de influenta, fals si uz de fals… O sa incetam sa ne botezam copiii, sa ne cununam religios si sa ne mai inmormantam batranii dupa datina crestina… Crematoriul poate fi o solutie, iar rugaciunea de final suficienta. Iarta-ne Doamne!

  • #4 Comentariu nou

   interesanta rau chestia asta…

 3. #5 Comentariu nou

  Chiar iti dau dreptate! In loc sa creeze mai multe adaposturi pentru oamenii strazii sau cantine sau ceva efectiv pentru oameni, ei cer bani sa ridice inca biserica, pentru ca pana la urma tot aia e, pentru ce? De parca s-ar duce atat de multi oameni la biserica incat nu mai au loc :).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.