Am reușit sărbătorile astea să dau doar de două ori în Auchan, una pentru că am stat destul de mult la părinți în provincie și a doua pentru că ne-am calculat destul de bine necesarul de chestii.
In ambele situații nu am putut sa nu remarc coșurile pline cu ulei ale românilor. Sticle, baxuri, bidoane mari, bidoane mici, ulei frate. Trag oamenii ca nebunii de sticle pline cu ulei de zici ca vine vreun prăpăd si nu mai au in ce prăji.
Și stau și mă întreb la ce dracu folosesc românii atât ulei, ca noi consumăm un litru cam în doi ani.
9 comentarii Adaugă comentariu
Ulei? eu ma intreb ce fac romanii cu atata mancare, ca stim toti unde ajunge dupa revelion.
Probabil ca-l trec si pe asta prin paine si apoi il beau 😀
Eu am folosit aseară vreo 200ml la maioneza(pentru salată de beuf si vinete). Plus prăjit diverse.
1L in 2 ani ? La o familie de 5 se duc cam 2l pe luna. Snitele, cartofi, maioneze, fripturi, marinate, salate, etc …
ulei de măsline pentru salate, fara prajeli, mai mult grill sau facute la abur/fierte. easy as that 🙂
Nu mai folosescc ulei normal de vreo 2 ani. Doar de masline si dovleac…si tot gras sunt :))
Sunteti dati dreq voi
Cozonac, prajituri? 🙂 Cam acolo intra mult, multtt ulei.
Cum ce? Maioneza. Vinete. Icre. Prajeli, prajeli, prajeli.