Ce fac românii cu atât ulei?

Articol din categoria: ca la noi

Am reușit sărbătorile astea să dau doar de două ori în Auchan, una pentru că am stat destul de mult la părinți în provincie și a doua pentru că ne-am calculat destul de bine necesarul de chestii.

In ambele situații nu am putut sa nu remarc coșurile pline cu ulei ale românilor. Sticle, baxuri, bidoane mari, bidoane mici, ulei frate. Trag oamenii ca nebunii de sticle pline cu ulei de zici ca vine vreun prăpăd si nu mai au in ce prăji.

Și stau și mă întreb la ce dracu folosesc românii atât ulei, ca noi consumăm un litru cam în doi ani.

 

 

9 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ulei? eu ma intreb ce fac romanii cu atata mancare, ca stim toti unde ajunge dupa revelion.

  2. #2 Comentariu nou

    Probabil ca-l trec si pe asta prin paine si apoi il beau 😀

  3. #3 Comentariu nou

    Eu am folosit aseară vreo 200ml la maioneza(pentru salată de beuf si vinete). Plus prăjit diverse.

  4. #4 Comentariu nou

    1L in 2 ani ? La o familie de 5 se duc cam 2l pe luna. Snitele, cartofi, maioneze, fripturi, marinate, salate, etc …

    • #5 Comentariu nou

      ulei de măsline pentru salate, fara prajeli, mai mult grill sau facute la abur/fierte. easy as that 🙂

  5. #6 Comentariu nou

    Nu mai folosescc ulei normal de vreo 2 ani. Doar de masline si dovleac…si tot gras sunt :))

  6. #7 Comentariu nou

    Sunteti dati dreq voi

  7. #8 Comentariu nou

    Cozonac, prajituri? 🙂 Cam acolo intra mult, multtt ulei.

  8. #9 Comentariu nou

    Cum ce? Maioneza. Vinete. Icre. Prajeli, prajeli, prajeli.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.