Am vorbit duminică, la ora 20:00 chiar cu ministrul Vlad Voiculescu, care m-a asigurat și mi-a arătat concret că vaccinurile există, dar din motive necunoscute nu ajung la pacienți, respectiv la copii.

M-a suprins foarte plăcut implicarea și determinarea de a face lumină în această situație și după discuție am rămas cu asta:

Când lipsește un medicament, se poate consulta stocul și sesiza lipsa acestuia folosind  www.medicamentelipsa.ro

Site-ul este atent verificat și actualizat de oameni implicați, care își doresc să rezolve rapid și eficient lipsurile din rețea.

Jos pălăria pentru ministru și pe calea asta îmi cer scuze pentru cele spuse mai jos.

Nu șterg articolul, doar tai cu o linie frazele cu care am aruncat la mânie, în care, cumva, m-am grăbit să acuz oameni care se luptă să facă lucrurile să meargă dar undeva se întrerupe lanțul.

Am primit asigurările lui că în cel mai scurt timp se vor rezolva problemele, pe cât posibil, pentru ca părinții să nu mai fie nevoiți să facă tumbe pentru a putea vaccina copiii.


Probabil ați văzut campania care încurajează vaccinarea la copii, cu Victor Rebengiuc, așa, ca un bătrânel înțelept, care spune de ce e bine să ne vaccinăm kinderii.

Doar că asta e dovada clară că sistemul este ticălos, indiferent cine îl conduce. PSD, PNL, USR sau tehnocrați, aceiași mizerabili cu toții.

Derulezi o campanie de vaccinare în condițiile în care vaccinuri nu se găsesc. Trebuie să faci rost de el pe pile, prin prieteni care lucrează în big pharma, sau să bați mii de kilometri pentru a vaccina copilul.

Nou născuții nu pot fi vaccinați, pentru că nu există vaccinuri, dar ministerul sănătății ne recomandă să vaccinăm.

Cam cât de ticălos să fii, domnule ministru, indiferent cum te numești și cui aparții?

Să fie clar, am copil de 2 luni jumate și am alergat după vaccin, am prieteni cu nou născuți nevaccinați pentru că nu există vaccin pe piață.

Toate din cauza ministerului, care nu a făcut estimare corectă și care acum ne asigură pe toți că situația e rezolvată, vaccinuri sunt căcălău, doar că nu se pot găsi.

Gulerele albe habar nu au ce se întâmplă în realitate. Aparent, cine trece pragul ministerului e condamnat să o ardă superior, ignorant și demagogic.

Între timp, pulime, nu uita să îți vaccinezi copilul. Vezi tu cum te descurci, că statul nu dă doi bani.