Autocontrol,stăpânire de sine şi băgat în chestii la care nu mă pricep.

Articol din categoria: mișto

Când eram prin liceu aveam un coleg care îşi cumpărase o dacie 1310. Şi ca orice dacie se strica în draci. Omul tot meşterea la ea toată săptămâna ca să aibă cu ce se plimba prin oraş în week-end. La un moment dat a avut nişte probleme, s-a apucat să schimbe carburator, furtune, delcou ca să vină un tip mai experimentat să-i spună că are o bujie stricată. Muncă în zadar, bani cheltuiţi aiurea.

Azi a fost rândul meu să fiu aproape de o situaţie similară, dar cu calculatorul. Îl instalez pe locul lui, leg cablurile, le bag în priză şi dau play. Porneşte fără probleme, dar nexam imagine. Scot cablul, îl mai bag o dată. Nimic. Şi caută soluţii. „Clar e placa video, e dusă dracului”. Sun un amic şi îl întreb ce şi cum să-mi iau că mi s-a (insert toate cele aici) placa video.
Tipul îmi pune clasicele întrebări : e băgat în priză? da în calculator l-ai băgat? Atunci îmi dau seama că am băgat cablul în mufa de placa video onboard şi nu în cea care trebuie.

Acum stau şi mă gândesc: dacă aş fi stat 5 minute strâmb şi aş fi re-evaluat situaţia , n-ar fi fost mai bine? Aşa, nu am reuşit decât să îmi fac nervi şi să dau motive de mişto ăluia.

Grow up, kid!

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ce „faine” is momentele astea! Si cei mai buni dintre noi le patesc.

  2. #2 Comentariu nou

    felicitari pt faptul ca ai avut curaj sa ne spui si noua, sa facem si noi misto!!! oricum, fiecare pateste cate-o faza de-asta in viata, nu te speria

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.