Am nevoie de niste recomandari!

Articol din categoria: andreiu


Multa lume nu stie, dar port ochelari. Si ii am de vreo 10 ani, insa ii folosesc numai cand stau la calculator sau cand citesc. Asta in teorie pentru ca la calculator am cam tras chiulul de la portul lor. Cand citesc ii folosesc intens, altfel crede lumea ca citesc cine stie ce siropisme dupa cum plang.

Si iata ca lenea de a-i purta si probabil varsta a facut ca vechii mei prieteni sa nu ma mai poata ajuta. Chiar daca ii port, ochii ma jeneaza, incep sa curga si se lasa cu oarece dureri de cap. Plus ca am inceput sa cam mijesc ochii si cand merg pe strada uitandu-ma dupa diverse chestii, cum ar fi numarul autobuzelor.

Acum, apelez la voi, tovarasi internauti sa-mi recomandati si mie un loc in care sa ma duc pentru un control si eventual pentru o pereche de ochelari care sa fie de Doamne-ajuta.

Se multumeste frumos!

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Iti recomand cabinetul Vision Clinic (http://visionclinic.ro/) si pe dna doctor Laura Turu. O consultatie este 80 lei si este foooarte ok: iti analizeaza atent problema si iti explica tot ce nu intelegi, dar vrei musai sa stii.Pentru ca ochelaristii stiu de ce:)

 2. #3 Comentariu nou

  Iti recomand o clinica serioas, numa’ de ochi. Ii zice west eye si e la intersectia calea vitan cu mihai bravu. 100 lei consultul, aparatura de calitate, parca nu esti la noi. Oamenii par a sti ce fac, ca asta e meseria lor, numa’ cu ochii se ocupa, de la ochelari la operatii.

  Pentru rame iti recomand un „baiat de pe net” ii zice „omu cu romu” cauta-l pe google, o sa-l gasesti. Are rame de care vrei tu pana in 200 lei.

  Pentru lentile un cabinet de cartier, undeva la Budapesta in spatele bisericii. Una e acolo, nu ai cum sa o ratezi.

  Eu le-am testat pe toate cele de mai sus de curand si sunt multumit 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.