Am mai scăpat de o fobie

Articol din categoria: andreiu


Mie nu îmi plăcea să fiu fotografiat. De mic copil, am fugit de aparatul foto ca dracu de tămâie şi prin urmare, am foarte puţine poze în care să fiu prins cum trebuie. De obicei mă strâmbam sau întorceam capul atunci când simţeam primejdia în jurul meu şi d-asta majoritatea fotografiilor în care apar sunt instantanee.

Cu ceva vreme în urmă am primit o provocare din partea lui Marcel Cristocea care m-a chemat la o şedinţă foto, să îmi demonstreze că dracul nu e aşa negru şi aparatul foto nu muşcă. Am stat un pic pe gânduri până am acceptat şi duminică a fost ziua cea mare, ziua în care Cismaru a privit aparatul în ochi şi a supravieţuit. Asta şi cu ajutorul fotografului dar şi a atmosferei degajate şi amuzantă din studio. Alături mi-a fost şi Pepsi care a avut grijă să fiu hidratat cum trebuie, pentru că na, veneam după o  noapte de sâmbătă tumultoasă.

Acum aştept rezultatul final al şedinţei foto, deşi la prima vedere mie mi se pare că nu a ieşit deloc rău. Să vedem ce spun şi profesioniştii şi după aia revin cu galeria foto completă, dar am încredere că o să fie bine, mai ales după ce m-am uitat un pic şi pe pagina de facebook a  lui Marcel. De fapt, cred că ce am văzut acolo m-a făcut să accept provocarea.

Long story short: aparatul de fotografiat nu muşcă, studioul foto nu e cameră de tortură iar eu sunt mai puţin urât decât credeam. 😀

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Esti chiar fotogenic. Sau a facut Marcel minuni 😀

 2. #2 Comentariu nou

  Daca te si barbiereai… ehei…

  • #3 Comentariu nou

   as fi fost mai tanar :))

 3. #4 Comentariu nou

  Dar ce barbat 🙂 Asa cu barba cu tot! Ai fost un super model si tre sa recunosc ca ne-am distrat f tare. Abia astept si eu pozele 🙂 Se lucreaza din greu la ele!

 4. #5 Comentariu nou

  Jon esti fain in poze. Am si eu cateva mai vechi in care esti ai iesit foarte bine. Nu inteleg frica ta de foto, esti fotogenic 😛

 5. #6 Comentariu nou

  Hello,

  Apropo de lucruri de care nu ma pot desparti: e vorbe de Pepsi! Pur si simplu nu exista zi in care sa nu beau Pepsi. Este pe departe bautura mea preferata!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.