Mie nu îmi plăcea să fiu fotografiat. De mic copil, am fugit de aparatul foto ca dracu de tămâie şi prin urmare, am foarte puţine poze în care să fiu prins cum trebuie. De obicei mă strâmbam sau întorceam capul atunci când simţeam primejdia în jurul meu şi d-asta majoritatea fotografiilor în care apar sunt instantanee.

Cu ceva vreme în urmă am primit o provocare din partea lui Marcel Cristocea care m-a chemat la o şedinţă foto, să îmi demonstreze că dracul nu e aşa negru şi aparatul foto nu muşcă. Am stat un pic pe gânduri până am acceptat şi duminică a fost ziua cea mare, ziua în care Cismaru a privit aparatul în ochi şi a supravieţuit. Asta şi cu ajutorul fotografului dar şi a atmosferei degajate şi amuzantă din studio. Alături mi-a fost şi Pepsi care a avut grijă să fiu hidratat cum trebuie, pentru că na, veneam după o  noapte de sâmbătă tumultoasă.

Acum aştept rezultatul final al şedinţei foto, deşi la prima vedere mie mi se pare că nu a ieşit deloc rău. Să vedem ce spun şi profesioniştii şi după aia revin cu galeria foto completă, dar am încredere că o să fie bine, mai ales după ce m-am uitat un pic şi pe pagina de facebook a  lui Marcel. De fapt, cred că ce am văzut acolo m-a făcut să accept provocarea.

Long story short: aparatul de fotografiat nu muşcă, studioul foto nu e cameră de tortură iar eu sunt mai puţin urât decât credeam. 😀