Adidas Lethal Zones

Articol din categoria: andreiu


Săptămâna asta am avut ocazia să trag vreo două şuturi la poartă cu noile ghete Lethal Zones de la Adidas. Bine, poate nu sunt eu cel mai potrivit pentru a îmi da cu părerea despre nişte ghete de fotbal, dar pentru cât timp le-am avut în picioare mi-au plăcut. În primul rând pentru confortul pe care ţi-l oferă mai ales cum îţi ţine piciorul.

Ce noutăţi aduce Adidas prin noul model de ghete? Păi ei spun că îmbunătăţirile ar fi astea:

 Dribble

Cauciucul foarte uşor permite controlul necesar al mingii în timpul dribling-ului. Nervurile de cauciuc sunt poziţionate în partea laterală a ghetei, acestea au fost create astfel încât să asigure o suprafaţă mică de contact şi configurate pentru un număr mare de contacte rapide cu mingea.

 

 First touch

Suprafaţa mare de contact pe partea din faţă a ghetei, cu nervuri adâncite, creează un efect de vid, pentru controlul, amortizarea vitezei şi oprirea imediată a mingii.

 

Sweet Spot

Suprafaţa din mijlocul ghetei generează viteza şi mişcarea circulara a mingii în momentul şutului. Baza este realizată din nervuri tridimensionale, pentru un contact prelungit cu mingea.

 

Drive

Forma 3D de pe partea din mijloc a ghetei urmăreşte curbura naturală a piciorului şi creează un efect de recul mai mare.

 

 Pass

Zona special concepută pentru pase asigură consistenţa paselor, cu un efect 3D ferm pe o suprafata mare, astfel încât loviturile să aibă maximum de precizie.

 

Partea superioară a ghetei Predator® Lethal Zones a fost realizată cu o nouă tehnologie – Hybridtouch, care combină beneficiile pielii naturale şi ale celei sintetice: stabilitate, nivel redus de absorbţie a apei şi confort în timpul jocului în orice condiţii meteorologice.

De asemenea, noua gheată este prima din această categorie cu programul miCoach. Cu ajutorul acestuia sunt monitorizate statistici de performanţă precum distanţa, alergare, viteza maximă. Toate datele pot fi transferate prin wireless pe telefonul mobil sau pe calculator/laptop.

Cam aşa se prezintă noul copil de la Adidas. Dacă vreţi să vă faceţi o impresie „la cald” despre ghete, puteţi merge astăzi în spatele Hanului lui Manuc, unde cei de la Adidas vă aşteaptă cu un miniteren de fotbal şi cu ghetele în cauză gata de testat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.