Zilele trecute cei de la Telekom au lansat un nou portofoliu de produse destinate antreprenorilor, unde se mizează pe simplitate, transparență și predictibilitate.

Mai concret, vorbim despre pachetele Freedom, care asigură comunicare nelimitată cu internet 4G nelimitat, minute și mesaje nelimitate la 5 euro/lună.

Partea interesantă este că la pachetul Freedom nu mai există perioadă minimă contractuală și nici vreo taxă de reziliere.

Asta este o oportunitate extraordinară pentru mediul de small businesses din România, pentru că scapă toată lumea de povara contractului minim și de toate durerile de cap care derivau de aici. Ca de exemplu, să treci la un plan tarifar mai avantajos sau să faci unele modificări în cont care nu erau permise pentru că mai aveai perioadă de respectat.

Asta pentru că tot spuneam eu într-un articol anterior că e aproape imposibil să ai libertate 100% de alegere și să îți poți permite să schimbi ce vrei, în business sau în viața personală, de pe o zi pe alta, pentru că ești condiționat și restricționat de terțe părți sau de furnizori externi.

Acum, măcar aici, în ce privește partea de servicii de telecomunicații, ca antreprenor sau owner de small business, ai libertatea de alegere și poți renunța, adăuga, modifica oricând ce vrei să faci în contul tău. Ceea ce e o mare descătușare, dacă mă întrebi pe mine.

Cool Telekom . Mi se pare că e cam prima schimbare majoră de paradigmă în ceea ce privește abordarea unei corporații în relația cu piața.