Recunosc, pentru mine becurile erau împărțite în două categorii mari și late: lumină caldă sau rece și LED sau clasice. Mai departe de atât, habar n-aveam, nu m-a interesat niciodată să știu mai mult, nu o data am cumpărat becuri cu fasung mare când aveam nevoie de fasung mic și invers.

Lumină! s-a făcut în viața mea când m-am uitat peste infograficul de mai jos și am găsit destule informații valoroase.

De exemplu, tipurile alea de fasung, nici nu știam că sunt standarde și în domeniul ăsta, eu crezând că fiecare producător de lustre sau veioze își customizează becurile, ca să te țină captiv și pe accesorii. Iată că nu.

 

 

Așa cum spuneam și în articolul precedent despre Brico Depot, mă surprinde să văd cât de orientați către informație și inspirație sunt oamenii de acolo. Un simplu magazin de bricolaj, ai zice, doar că găsești acolo tot conținutul de care ai nevoie în momentul în care vrei să te apuci de renovat/reparat/construit.

Recomandări, instrucțiuni, exemple și asistență. Ca de exemplu:

Pe oricare produs ai da click, o să vezi că pe site, sub preț, îți este indicată și pagina unde se află în catalog. Dacă dai click și intri în catalog, o să vezi produsul și pus în context, ca imaginea să fie completă.

Catalogul este și el disponibil online și liber la descărcat de aici. Orice alte chestii care vă pot trece prin cap despre bricolaj și proiecte DIY, găsiți pe site sau în aplicație ( da, caută Brico Depot în appstore sau playstore).