Politică

Articol din categoria: andreiu

Deja mă obosește, credeam că știu cu cine votez, dar văd că țara arde și noi o ardem pe fericire, deja devine obositor, România este departe de țara lucrului bine făcut, mult prea departe și paradoxal, cel mai bun slogan de campanie mi se pare cel al PSD, prin doamna Viorica, cu Alături de fiecare român. Pe empatie, pe d-astea de merg la electoratul lor.

Pentru o Românie Normală nu cred că mă trage inima să votez, mai ales că domnul Klaus pare să preia din discursul lui Dragnea cel cumplit, și se apucă să declare că e imoral ca o corporație să externalizeze profitul. Ceea ce cumva e drept, dar nu mai departe de anul trecut o zicea Dragnea și era pus la zid.

Păi noi, ăștia de am strigat în piață cu lunile, ce zicem? Mutăm protestul la Cotroceni? Ne resemnăm că 3 guverne PSD și 80 de miniștri au fost de fapt o chestie bara-bara Dragnea – Klaus pentru mandatul 2? Nu ne deranjăm unul pe altul și ne merge bine la amândoi?

Înțeleg, miza e mare pentru încă 5 ani în care să nu faci decât să urmărești cu atenție și îngrijorare, dar trebuie să pui ceva mai mult pe masă decât să vii să reciclezi ce zicea ăla care ne-a scos în stradă 2 ani la rând.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ca să fim precişi, mutul săsesc a zis fix ca Dragnea, doar că o atacat clanul lui Livache pentru măsurile anti-economie:

    „…Nu este moral – şi, cu siguranţă, pentru mulţi este chiar foarte enervant – dacă o mare companie încearcă să externalizeze profiturile.
    Dar, pe de altă parte, dacă ne uităm la comportamentul statului, vorbind generic, în ultimii ani, ce să creadă conducerea unei companii?
    Dacă de azi pe mâine se schimbă regula, dacă de azi pe mâine apare o măsură de tipul ordonanţei 114, dacă de azi pe mâine se schimbă fundamental modul de impozitare sau felul în care care se percepe cotizaţia unui angajat pentru contribuţia socială.
    Este posibil ca liderii acelei companii să considere că, din păcate, România nu mai este un teren sigur şi atunci apar astfel de tendinţe şi iată că ne întoarcem la povestea pe care încerc să o spun de când am ajuns preşedinte.
    Dacă vrem ca România să fie o ţară prosperă, sigură, care consideră echitatea socială o valoare de bază, atunci şi politica statului să fie o politică înţeleaptă pentru toţi din România, să fie o politică care creează un cadru stabil, sigur, predictibil şi atunci toate celelalte lucruri pot fi uşor-uşor implementate.
    Această ţopăială economico-financiară de care am avut, din păcate, parte, în ultimii ani, duce şi la astfel de excese…„

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.