Acum poți plăti cu cardul taxi-urile comandate prin Clever Taxi

Articol din categoria: andreiu, promo

2018 vine cu vești bune de pe frontul tehnologiei mobile, mai specific din partea Clever Taxi, care indroduce posibilitatea plății cu cardul în aplicație. Metoda de plată se cheamă Clever Play și funcționează simplu: adaugi datele cardului, comanzi mașina și banii se retrag automat de pe card la finalul cursei.

Ce zic reprezentații Clever:

Clever Taxi a introdus în 2014 plata cursei de taxi prin card sau SMS. În 2018, am introdus cea mai ușoară metodă de plată: CleverPay.  Adaugi datele unui card în contul tău, chemi o mașină și asta e. Când ai ajuns la destinație suma este extrasă automat de pe cardul tău.

Ai posibilitatea de a lăsa bacșiș șoferului setând un prag standard care pot fi schimbat oricând înainte de a finaliza cursa.
Dacă ai o firmă și vrei să decontezi drumurile pe care le faci cu taxiul, poți folosi Clever Corporate, iar la final de lună primești o singură factură.

Singura chestie un pic incomodă este că s-ar putea să nu găsești taxi instant, cel puțin nu la început, pentru că nu toți taximetriștii acceptă plata cu cardul. Ca să poată încasa bani prin Clever Pay trebuie să aiba entitate juridică și asta poate dura un pic.

O altă chestie mișto e că acum îți poți adăuga destinația în aplicație și șoferul o vede abia după ce clientul s-a urcat în mașină!

Altfel, e o decizie normală, firească, având în vedere că toată activitatea noastră digitală se mută către mobil, oricât de tare ar încerca unii să nege evidentul.

La final, am și un cadou pentru voi:  Folosește codul clever.cismaru și te bucuri de următoarea călătorie gratuită, cu plata prin aplicație, în limita a 15 lei.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna treaba

  2. #2 Comentariu nou

    Ma refer buna treaba pentru ca eu am patit-o acum 2 saptamani…m-am urcat intr-un taxiu chemat cu Clever si a trebuit sa ma dau jos mai repede decat era preconizat, deoarece nu aveam suficienti bani. Pentru un uituc ca mine este ideala plata cu cardul si la taxiuri!!

  3. #3 Comentariu nou

    Mă bucur. E semn de normalitate. Cu toate astea, m-am întâlnit de curând cu cineva care ducea o discuție interminabilă cu o tipa din call center-ul lor.

    Aparent, plățile trebuie confirmate în aplicație la finalul cursei – doar așa iți iau banii. Întâmplarea face că bateria telefonului se terminase până să ajungă onul la destinație și a trebuit să plătească cash. Când a ajuns la priză si a pornit telefonul a văzut că aplicația zicea că se află încă in cursă – urmând să fie taxat la final (și nici nu putea fi închisă nicium).

  4. #4 Comentariu nou

    Inca n-am folosit plata cu cardul in aplicatie, chiar daca am observat-o acum ceva vreme si m-am bucurat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.