How do I keep myself alive?    

Articol din categoria: promo

Cei ce mă cunosc știu că am un stil de viață destul de activ, aproape ciudat și greu de înțeles pentru foarte multă lume. Diminețile mele încep undeva pe la 6:30 cu ritualul de dimineață, apoi ritualul de dimineață al urecheatului, apoi ajutat Mariana cu spălat și sterilizat biberoane, făcut cumpărturi pentru micul dejun și apoi birou.

Seara o luăm în sens invers, doar că mai apar și ieșiri prin parc cu familionul sau la bere cu prietenii sau stat cu kiddo acasă când mai iese Mariana cu fetele. De obicei, ziua se termină cam pe la 23:00 – 24:00.

De foarte multe ori primesc întrebarea: măi, dar tu dormi vreodată, că mereu te văd treaz sau online? Well, da, dorm, dar exact cât am nevoie.

Per total, pot spune ca am un tonus bun și un ritm destul de alert în activitate, rare fiind momentele în care să simt că „nu mai pot”.  Cumva, noi am fost inspirați să luăm câinele înainte mult de a avea copil și a fost un bun antrenament pentru noi.

Trezirile matinale le-am exersat cu el, unele chiar împotriva voinței sale iar la culcatul târziu nu cred că era nevoie de prea mult exercițiu.

Pentru restul momentelor, eu am în dulap și niște suplimente, care să vină în completare. Unele dintre ele sunt Neuro Optimiser, care mă ajută cumva subliminal, adică reușesc să mă concentrez mai bine când am chestii importante de făcut sau să nu-mi (mai) sară țandăra imediat.

Celalalt este Alive si ma ajuta să mă țină activ pentru mai mult timp, datorită formulei cu :  29 vitamine şi minerale, 37 de extracte din fructe, legume şi plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi graşi Omega 3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanţi, 18 aminoacizi.

Dincolo de compoziție, Alive este mișto pentru că ajută la reglarea metabolismului energetic, reducerea oboselii şi extenuării, menţinerea funcţionării optime a sistemului imunitar, metabolismul normal al carbohidraţilor, proteinelor şi acizilor graşi, sănătatea sistemelor muscular, osos şi nervos.

Eu le iau de ceva vreme și rezultatele se simt și le conștientizez.

Prima schimbare a fost că au dispărut momentele de break-down de după-amiază, când pe la 16:00 simțeam cum mi se descarcă bateriile de tot.

Doza recomandată este 1-3 tablete pe zi, dar eu iau una dimineața și e destul de ok.

Alive este disponibil în farmacii, magazine naturiste sau în rețeaua proprie Secom.

Secom este partener de lungă durată al blogului andreicismaru.ro, fiind totodată și furnizorul exclusiv în materie de suplimente alimentare.

 

 

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Olivia Steer much!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.