Culori originale de la Canon

Articol din categoria: andreiu

Cei de la Canon s-au apucat de făcut ghidușii pe net și au creat un joc foarte catchy unde să îți testezi cunoștințele în materie de culori. Concret, să vezi cât de bine sau prost le știi. Eu am ieșit la 64,8%, ceea ce mă bucură cumva, că doar sunt bărbat.

Jocul poate fi găsit pe culorioriginale.ro și poate fi jucat for fun multă vreme. În spatele funfact-ului de gaming mai e un concurs, care îți poate aduce niște premii foarte mișto, destinat celor ce folosesc deja o imprimantă Canon.

De ce lor? Pentru că pentru a avea șansa de a câștiga un scuter Piaggio, un MacBook Air sau un Hoverboard, trebuie să dovedești că ești un cetățean responsabil și folosești consumabile originale Canon.

Astfel, utilizatorii care cumpara cel putin un consumabile original in perioada 1 mai – 30 iunie 2016, inscriu codul produsului de pe ambalaj pe site-ulhttp://www.culorioriginale.ro/,  păstrează ambalajul și bonul sau factura fiscală pentru validare, iar la finalul campaniei pot câștiga unul dintre premiile de mai sus.

Pe mine mă interesează totuși ce scor faceți la joc. Și aș vrea să văd cine din familie e mai dibaci. Adică noi sau ele 🙂

Enjoy!

master-vizual-canon_rainbow2

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    82.8% – si habar n-am ca exista culori gen fucsia, acvamarin sau capucin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.