Avancronica SuperBowl 2015 – New England Patriots – Seattle Seahawks

Articol din categoria: andreiu

super-bowl-xlix-seahawks-patriots

Duminică va avea loc cel mai urmărit eveniment sportiv anual din lume. Adică evenimentul ăla cu reclame care este întrerupt din când în când de fotbal.  Super Bowl-ul este depășit la audiențe doar o dată la 4 ani când sunt Olimpiade de vară sau Campionate Mondiale de Fotbal. Meciul se va disputa în Arizona pe University of Phoenix Stadium între cele mai bine cotate echipe din sezonul regulat New England Patriots și Seattle Seahawks.

New England Patriots  este una dintre cele mai titrate echipe din NFL și se află la a șasea participare în Superbowl din 2000 încoace, câstigand 3 dintre aceste meciuri. Nici Seahawks nu sunt noi în Superbowl fiind câstigatorii de anul trecut.

Sunt multe povești interesante în Superbowl-ul de anul ăsta cum ar fi: celebra defensivă a celor de la Seattle denummita “The Legion of BOOM”, scandalul cu mingi desumflate care a apărut în tabăra celor de la Patriots supranumit Deflate-Gate, sau excentricii Marshawn Lynch (Seahawks) și Rob Gronkowski (Patriots).

Am să mă rezum doar la una dintre ele și anume duelul dintre cei doi Quarterbacks.

Pe de o parte îl avem pe veteranul Tom Brady (37 de ani) de la Patriots care este într-un club select cu 3 Superbowl-uri câștigate și 6 prezente în marele meci.

De partea cealaltă îl avem pe Russell Wilson care după ce a fost ignorant în draft de majoritarea echipelor din NFL a reușit în doar 3 ani de carieră să fie prezent deja în al doilea Superbowl, câștigândul pe primul.

Într-un duel clasic tânăr contra bătrân, vechi contra nou, casele de pariuri nu au o favorită certă, cotele fiind foarte echilibrate. Așa că nu voi da nici eu o favorită și va voi spune doar că sunt sigur că meciul va fi pe viață si pe moarte și că va merita să fie urmărit. Hai Patriots!

Noi ne strângem să vedem meciu în Fire, de la 1:30, duminică noaptea.

Ah, și sunt mândru de mine că am reușit să nu văd nici o reclamă de anul ăsta. Mă păstrez pentru noaptea meciului, ca să zic așa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.