Din nou pe plantaţia Lay's, de data asta cu reţete noi

Articol din categoria: andreiu

Primesc ieri o scrisoare de la Puya. Zice că vrea să dăm o tură la ferma M&P Agro de la Tg Secuiesc, să luăm nişte cartofi direct de pe parcelă şi să gătim ceva scandalos de bun cu ei. M&P Agro e ferma parteneră PepsiCo de nişte ani, am mai scris eu despre ea anii trecuţi.

puya

Am  primit şi nişte pungi de chips care au „reţete secrete”. Acum am înţeles de ce vrea Puya să mergem la Tg Secuiesc. Să descoperim înaintea lui Cabral şi a echipei lui despre ce reţete este vorba. Bineînţeles, dacă ai idee despre ce reţete noi ar putea scoate cei de la Lay’s pe piaţă, nu te feri să-ţi dai cu părerea, poate o nimereşti.

lays

Între timp, echipa lui Puya pleacă vineri la Tg Secuiesc să se apuce de gătit şi cercetat, vom lua cartofii de la fermă și vom găti rețete care să se apropie de gustul rețetelor din pungile de chipsuri. În echipă suntem bloggeri generalişti, care am mai fost la fermă şi ştim care e treaba cu cartofii dar şi bloggeri de food, care să-şi aducă aportul la descoperirea reţetelor.  Mai exact:

–          Cristi Borod – www.bucatarmaniac.ro

–          Alina si Razvan – www.tvdece.ro

–          Isabela Dobrin – www.isabelacuisine.ro

–          Andrei Cismaru – www.andreicismaru.ro

Să vedem ce iese, că sigur o să fie mişto.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.