Problemă cu tenişii: originali sau fake?

Articol din categoria: mișto

converse

Sunt genul care poartă tenişii mai tot timpul anului, inclusiv iarna pe zăpadă, pentru că sunt foarte comozi şi pentru că rezistă destul de bine la utlizare intensă. Plus că îi poţi băga la maşina de spălat oricând vrea muşchiul tău, că şansele să se strice sunt mici.

Problema e că niciodată nu ştiu de unde să mi-i iau, să nu dau o grămadă de bani pe nişte fake-uri turceşti, cum găseşti pe tot google-ul, ci să găseşti unii ok, care să fie autentici. Nu de alta, dar am păţit-o la un moment dat cu unii luaţi cu vreo 20 de dolari şi mi-au căzut tălpile.Încerc să  îmi iau doar din magazine pe care le ştiu, care vând converşii cu preţuri apropiate de normal, nu 50 de lei dar nici 500, dar tot am dubii.

Azi am dat de un video în care îţi explică la ce să te uiţi când îţi cumperi o pereche de tenişi noi, să ştii să te fereşti de eventualele făcături de care poţi da. Şi cum sharing is caring, vi-l dau şi vouă, să ştiţi ce să cumpăraţi de acum.

converse via shutterstock

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Pai video-ul nu ne invata cum sa aflam care-i fake, ci faptul ca ambele modele sunt ok. Difera anul 🙂

    „Cazutul talpilor” mi s-a intamplat si mie, la 70 de euro. Inca nu sunt convinsa ca erau fake.

  2. #2 Comentariu nou

    +1 pentru Corina, că asta voiam să comentez și eu.

    Legat de prețuri ok, eu îmi iau de pe Asos când prind reduceri. Am prins la 25 de euro, mă rog, mai era disponibilă doar mărimea mea și de aia erau așa ieftini. Iar Diana are unii super faini la 38 de euro, la juma de preț față de cât sunt la noi.

  3. #3 Comentariu nou

    Uneori mai depinde şi de noroc. Eu port tenişi foarte des, plus că am nevoie şi pentru locul de muncă, unde nu avem voie cu sandale ori altceva. Am luat anul trecut o pereche „de firmă”, pe care am dat 125 de lei. Am zis că o să mă ţină mai mult, dar m-am trezit cu talpa făcută praf după o lună şi jumătate de utilizare fără a-i forţa prea mult. Acum am din martie o pereche fake, pe care am dat 35 de lei. I-am folosit foarte des şi zici că sunt noi după ce îi spăl…

  4. #4 Comentariu nou

    Nu încerc să-mi fac reclamă la tine, dar am scris eu un articol cu adidași originali vs fake și include și converse. S-au schimbat foarte puține lucruri, cum ar fi faptul că la modelele noi pe călcâi scrie Converse All Star nu doar All Star, dar cam tot ce ai nevoie să-i identifici ai aici.

    Adidași originali sau fake-uri?


    Și cred că găsești prin comentarii site-uri de unde să-ți comanzi Converse originali.

  5. #5 Comentariu nou

    uita-te pe blackoutlet.ro vezi lucrurile contrafacute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.