Recomandare de burgeri: Grand Combo

Articol din categoria: andreiu

loneranger

Săptămâna trecută am trecut pe la Grand Combo Băneasa, adică spațiul de divertisment din Băneasa Shopping City la etajul 2 din mall, unde era înainte DOMO și am încercat burgerii de acolo. Auzisem înainte despre ei, că sunt ok, dar când am aflat că bucătarul sef vine de la un vestit restaurat cu specific american, am devenit și mai liniștit. Plus că am avut ocazia să vedem și bucătăria, care arată și este menținută impecabil.

Eu am încercat Lone Ranger, pentru că asta mi s-a părut cel mai atractiv ca aspect și compoziție. Adică pe lângă bacon și brânză ceddar, avea și castraveți murați și ceapă roșie.  Pe lângă burger, am mai luat și un cheesecake cu mentă, Mojito Cheesecake pe numele său, care e numai potrivit pentru vară și care este întocmai ca cel din state, după cum mi-au spus oamenii de acolo, ca și majoritatea deserturilor de acolo.

desert combo dinner

Acum, dacă tot am adus vorba cu încercatul de burgeri și desert, vă las aici un cod promoțional, în baza căruia aveți reducere 25% la Combo Diner, dacă spuneți în momentul în care dați comanda, codul  COMBO252. În schimb, aștept de la voi impresii și păreri despre ce ați mâncat acolo. Celor mai interesante 2 comentarii le voi da câte un prânz cadou la Combo Diner. Poate mă luați și pe mine 🙂

 

Enjoy!

 

Locul ar merita recomandat și pentru amenajare, că artă exact ca un local pe care îl vezi prin filmele americane, dar și pentru ecranul uriaș. Dar tre să mergeți acolo ca să vă convingeți.

combo diner

Alte impresii la Ana și Radu

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am incercat burgeri in mai multe localuri din Bucuresti pentru a face o comparatie. Sunt tare curioasa cum sunt la Grand Combo. Sigur dau o raita in curand. Thanks for the tip! 😉

  2. #2 Comentariu nou

    Mulțumesc de reducere 🙂

    Am luat 2 Voodoo burgers + onion rings + limonadă + bere.

    Servirea a fost ireproșabilă, ba chiar am fost întrebați cum vrem să fie făcuți burgerii, înainte să spunem noi. De asemenea, am fost întrebați dacă suntem mulțumiți în timp ce mancam (beam bere atunci, nu e ca și cum am fi fost deranjați).

    Burger-ul este excelent și în afară de preț, nu am ce să reproșez.

    Desert nu am mai putut încerca, din păcate. Dar cu siguranță pe viitor 🙂

    • #3 Comentariu nou

      @iulian super! ma bucur ca ti-a placut 🙂

  3. #4 Comentariu nou

    Eu sunt fanul burgerilor de la Hard Rock Cafe! #peviață!

    O să încerc cât de curând și ce lauzi tu aici în articol. 😀

  4. #5 Comentariu nou

    bah, eu sunt un mare pasionat de burgeri, imi fac si acasa. uneori ies foarte buni, alte ori o mai dau in bara.

    da’ astia arata demential, i-am pus pe lista pentru prima oara cand vin la Bucuresti si ma duci acolo, daca nu-s prea subtil 😀

  5. #6 Comentariu nou

    Jesus, exact in momente de dieta gasesc sa citesc chestii de genul? Pfuuuuu, cum arata…

  6. #7 Comentariu nou

    Eu ma laud ca stiu sa fac un burger excelent! Acuma sa vedem daca este mai bun ca al meu 😀

  7. #8 Comentariu nou

    @Mariciu nici un Burger nu se compara cu cel de la HRC. Calitate, gust, preț. Am încercat oriunde am văzut burger în meniu(inclusiv la Grand Combo), însă tot acolo este baza.

  8. #9 Comentariu nou

    Am mancat un burger bestial in Bray, si sincer nu credeam ca se poate asa ceva si in Bucuresti (cel putin nu dupa experienta Ruby Tuesday). Dar acum sunt curioasa, mai ales cum arata in poza aia…

  9. #10 Comentariu nou

    Sincer sa fiu eu am mancat burgeri tot de la Hard Rock Caffe dar suna destul de bine si astia. E bine ca mai aflam si noi de alte locuri pe unde se mananca. ;).

    Cat de curand o sa incerc si la Grand Combo, daca am drum incolo

  10. #11 Comentariu nou

    Bai, nu am incercat Grand Combo dar Ruby Tuesday, Republik si Burgerbar-ul de pe Lipscani sunt pe lista mea de optiuni atunci cand am chef de asa ceva. M-ai facut curios si acum vreau sa vad daca ii adaug pe „baietii astia” in lista mea

  11. #12 Comentariu nou

    Cei mai bun burggeri pe care i-am mancat au fost in Cluj. La Liga si Toulouse Cafe. Acum, uitandu-ma la poza postata de tine o sa dau o fuga la Grand Combo sa vad care e treaba. Tare as vrea sa gasesc un loc cu burggeri pe gustul meu in Bucuresti. Multam de recomandare.

  12. #13 Comentariu nou

    as vrea sa merg diseara. inteleg ca recomanzi Lone Ranger, ai si vreo a doua optiune ? Si codul acela mai e valabil ? Multumesc.

    • #14 Comentariu nou

      codul e valabil, da. Ca a doua optiune ar fi Voodoo, dar vezi acolo ce si cum 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.