Dragă bancă, poştă, stat, nu-i aşa că ai putea?

Articol din categoria: ca la noi

customer care

– Unde trebuie plătită asta? – La bancă sau la cec sau la poştă! -Păi nu ajung, că acolo închide la 5-6 şi eu abia pe la 6 jumate scap de la muncă.

 

Am auzit asta şi am spus-o şi eu de atât de multe ori încât a ajuns să mi se pară banal ca bună-ziua. Şi cu toate astea, putem identifica o reală problemă aici, mai ales pentru oamenii care nu folosesc plăţile online. Da, ştiu, toată lumea ar trebui să plătească online, să aibă cont pe ghişeul.ro şi alte alea, dar ghici ce: nu e aşa. Şi aici mă gândesc la ai mei, care sunt oarecum în afara zonei de online.

Şi mă gândesc acum, ştiut fiind faptul că programul de lucru al oamenilor care încă mai muncesc în România şi nu aşteaptă ajutor social, oare de ce nu se gândeşte nimeni să adapteze programul băncii/poştei/trezoreriei sau alţi furnizori de servicii, astfel încât să fie toată lumea fericită?

Un program de la 11 la 20 nu cred că ar omorî pe nimeni.  Dar ar presupune că vrem, că ne pasă, că arătăm interes faţă de oameni şi facem customer care ca la carte.

 

foto via Shutterstock

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Unele bancii care au sucursale in Mall-uri au astfel de program. Nu stiu daca si Posta Romana. Mai ramn doar institutiile statului.

  2. #2 Comentariu nou

    Meh. Vezi că Poşta are program pîn’ la şapte. Aveau pîn’ la opt pînă anul trecut, dar, deh, le-au făcut şi lor o bucurie, şi nouă altă „bucurie.”

  3. #3 Comentariu nou

    Nu că nu aș fi pentru ceea ce zici, dar dă-mi voie să cred că nu o să vedem ceea ce îți dorești prea repede 🙂 O soluție pentru tine ar fi să plătești dimineața, înainte să mergi la muncă, aia deschid în general pe la 8.

  4. #4 Comentariu nou

    Am citit Draga Bianca, posta. Era un titlu potrivit :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.