Două zile printre studenţi. Despre SM4S Craiova şi Onlined

Articol din categoria: andreiu

smscraiova

Weekendul care tocmai a fost am participat la 2 evenimente care au avut ca subiect principal social-media şi ce înseamnă ea, iar audienţa principală a fost formată din studenţi.

Primul, la Craiova, sâmbătă, unde am mers la invitaţia lui Rareş Cojocaru. Vreo 40 de participanţi în sală, toţi interesaţi, activi şi destul de implicaţi, atât, în prezentări cât şi în perioada în care au avut de rezolvat nişte teme.  Mi-a plăcut foarte tare să văd curiozitatea lor, dorinţa de a afla cât mai multe despre domeniu, industrie şi despre cum e să lucrezi într-o agenţie sau companie.

onlined   scoala gratuita de marketing digital

Al doilea, ieri, la sediul CROS, unde participanţii de la ONLINED au avut de prezentat rezolvările la brieful dat de Bitdefender. Foarte implicaţi, dedicaţi, zeloşi şi simpatici studenţii. Simpatici chiar şi atunci când o luau pe arătură în încercarea lor de a ieşi în evidenţă şi a fi cei mai buni.

Chiar dacă uneori ajung să piardă din vedere esenţa, sau să nu identifice întotdeauna nevoile potrivite, sunt mişto. Şi au abia 20 de ani. Au tot timpul din lume să înveţe şi să crească.

E îmbucurător că se întâmplă astfel de evenimente sau de şcoli de digital. E şi mai îmbucurător să vezi că există un interes ridicat pentru ele. Sper doar ca ele să continue şi să ajungă şi în alte oraşe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.