Transformă-te pe 5 decembrie!

Articol din categoria: andreiu

UP-DATE : ză winners are Paul & Horia! Vă dau eu un mail.

poster-eveniment_A3_3 (4)

Pentru că vă ştiu degustători şi amatori de distracţii bahice, cei de la Absolut m-au mandatat să ofer 2 invitaţii duble la un mega eveniment care va avea loc pe 5 decembrie la Romaero Băneasa. Din experienţă ştiu că Absolut dă nişte petreceri foarte mişto, de la care de obicei pleci şi cu ceva în minte, în afară de durere de cap.

Ca să cităm din organizatori :

 

ABSOLUT lansează Transform Today, cea mai nouă provocare creativă a brandului, o campanie ce reunește patru colaborări cu artiști ce au încercat să își depășească limitele, să își asume riscuri, transformându-se ei înșiși şi dezvoltand permanent disciplinele lor creative.

ABSOLUT a provocat întotdeauna limitele culturii contemporane propunând colaborări creative dintre cele mai versatile, cu artiști precum Andy Warhol, Louise Bourgeois, Damien Hirst, Spike Jonze, Ellen von Unwerth sau Swedish House Mafia. ABSOLUT este astfel de peste trei decenii sinonim cu arta, iar noua platformă globală de comunicare nu face altceva decât să reconecteze brandul cu generația noului mileniu. Prin limbajul comun al artei, Transform Today dorește să scoată în evidenţă latura creativă din noi toți și să inspire noi transformări artistice.

 

Aşadar, pe 5 decembrie e mega party Absolut. Două invitaţii duble pentru 2 dintre voi. Acei doi care îmi vor da cele mai bune 2 exemple de transformări ale artiştilor din România.  Alegerea e subiectivă, fix la latitudinea mea.

10 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Vita de vie cu unplugged/acustic

  2. #2 Comentariu nou

    Virgil Ianțu.

  3. #3 Comentariu nou

    1. Doru Trascau cand s-a relansat cu The Mono Jacks (pacat ca s-au despartit 🙁 )
    2. Bogdan Popoiag (UNU’) & Cezar Stanciulescu (Junkyard) care au pornit de la 0 din nou punand bazele ROA

  4. #4 Comentariu nou

    1.Bean: de la Blanoz la Subcarpati
    2.Dan Puric: de la pantomima in mizerii

    Trebuie sa fie neaparat din domeniul muzical?

    • #5 Comentariu nou

      nu. de unde vrei 🙂

  5. #6 Comentariu nou

    1. Flooooooriiiiin Caliiiiinescuu- de la „Chestiunea zilei” la travesti in telenovele romanesti
    2. Stela Popescu, sau cum sa ajungi de la o actrita iubita la reclame ce te scot din sarite

  6. #7 Comentariu nou

    1.Costi Ionita-de la cantaret de muzica indoielnica(Oooooof,viata mea) la compozitor de muzica pop (sper sa nu ma insel) cunoscut in mediul international.
    2.Puya-de la muzica hip-hop underground de la sfarsitul anilor ’90 la rap-ul comercial in compania sintetizatoarelor .

  7. #8 Comentariu nou

    Robin Proca – de la Partizan la Robin and the Backstabbers.
    Florin Ristei – de la „ea este Danaaaa , colega mea” la un cantaret cu o super voce si charisma.

  8. #9 Comentariu nou

    1. Cedry2k, cel care a trecut printr-o transformare de ordin „drum initiatic”, de la MC-ul ce facea ego rap de ti-l imaginai un tip de 2 m pe 2 m, ce putea sa-ti sparga oricand boxele scuipand rime de o lirica incredibila cu subiecte politice si sociale intr-o nota tragica, la omul care a acceptat ani intregi de contradictii in propria persoana si in final a descoperit spiritualitatea si faptul ca nu muzica e apogeul in viata, ci insasi viata si cauza pentru care traiesti.

    2. CTC. Sunt baietii ce faceau hip-hop underground de cand erau pusti si care faceau muzica in timpul liber, atunci cand nu erau la munca, baieti ce s-au transformat intr-un fel de formatori de opinie in domeniul hip-hop romanesc acum 2 ani cand au decis ca vor face doar muzica, intre timp schimbandu-li-se si stilul. Transformarea poate fi perceputa ca o evolutie, cand in ceea ce fac acum sunt ghidati de ideea ca muzica o asculti si te bucuri de ea, neasteptandu-te sa-ti schimbe asta viata, stand critic sau comparand mereu artistii.

  9. #10 Comentariu nou

    1. INNA: de la emisiuni la Teo Trandafir – la #1 în UK Dance.

    2. Dan Byron: de la Gaze Roze – la creare de diferite concepte de susţinere a concertelor (serile Wireless sau seria de concerte Impromptu).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.