Să mai facem şi lucruri bune!

Articol din categoria: andreiu

Aleargadeziuata

Dacă tot se apropie sărbătorile, lumea se mobilizează şi îţi îndreaptă atenţia şi către cei care au nevoie de ajutor. În perioada următoare, vor avea loc două acţiuni caritabile, una din partea campioanei Ana-Maria Brânză şi a doua vine din partea celor de la Campofrio.

Ana-Maria va alerga duminică în parcul Tineretului pentru copiii cu autism, pe un traseu de 2,9 kilometri, câte 100 de metri pentru fiecare an pe care îl sărbătoreşte. E un fel de petrecere de ziua ei, doar că altfel. Ne invită pe toţi, dar în loc de cadouri pentru Ana, să mergem cu câte o donaţie (nu contează cât de mare/mică) pentru copiii de la Căsuţa piticilor cu autism. Duminică, 24 noiembrie, la ora 10:00, Tineretului, la Cafeneaua Actorilor, da?

Campofrio_face_bine

Cei de la Campofrio transformă, începând de astăzi, orice produs cumpărat din Carrefour într-un sandviş pe care îl vor da copiilor din 13 comunităţi defavorizate din judeţul Dolj. Campania ţine până pe 28 noiembrie, dar programul Donator pentru viitor continuă pe termen nelimitat.

„Ne bucurăm că putem face bine prin lucuri simple, care pentru aceşti copii fac o mare diferenţă.Este un proiect cu atât mai drag nouă prin faptul că invităm consumatorii noştri să ne fie alături folosind ca prilej Ziua Recunoştinţei să fim recunoscători pentru lucrurile pe care le avem şi să dăm mai departe o mică bucurie,” a declarat Andra Botan, Senior Brand Manager, Campofrio

 

Mesajele campaniei pot fi găsite pe pagina de facebook Campofrio România şi poveştile copiilor pe pagina de facebook a World Vision România.

Chiar dacă nu se vor schimba fundamental vieţi, măcar câteva zâmbete sincere vor fi puse pe feţele copiilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.