Când ceasurile au umorul lor

Articol din categoria: andreiu

troll

Eu sunt genul care s-a obişnuit să aibă ceasul la mână întotdeauna. Nu contează că dorm, fac duş sau baie în mare, ceasul e acolo. Numai că din când în când, ceasurile se plictisesc şi se pun pe făcut glume.

Azi noapte, mă trezesc la un moment dat şi mă uit la ceas, să văd cât mai am de dormit până la 7:30, când sună fanfara militară din nokia. Mă uit la ceas şi văd 12 fără un sfert. Sari Cismare din somn, fugi în baie, dă drumul la apă, spală-te pe dinţi, scoate un tricou, ia prosopul şi fugi să faci duş. În tot timpul ăsta, în mintea mea era numai „fuck, cum frate să nu aud alarma la telefon şi să dorm ca porcul?”

Fix înainte să mă arunc în duş, mă gândesc să dau un sms la muncă şi să spun că mai întârzii un pic, în caz că nu s-a prins nimeni până atunci. Iau telefonul, îl deblochez şi mă întâmpină un ceas vesel şi zâmbitor : 6:21!

Exact, a rămas fără baterie. Bine, după 4 ani.

E a doua oară când mi-o fur aşa. Prima dată  s-a întâmplat prin liceu, când am plecat la 1 noaptea de acasă crezând că e 7 dimineaţa. Atunci am apucat să ies până în stradă, acum m-am oprit la timp.

Măcar i-am fentat pe băieţii cu picamărele care încep simfonia pe la 7, în epopeea nesfârşită a schimbatului de borduri şi covor asfaltic bucureştean.

Have a nice weekend!

 

foto

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    buna dimineata! 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    Ouch! Ce nasol, bine că ți-ai dat seama în timp util. Eu când am impresia că e ceva suspicios, întotdeauna verific de două ori înainte ora 😀

  3. #3 Comentariu nou

    E bine ca nu ai apucat sa iesi din casa si a 2 oara! Eu i-am facut o gluma pe tema asta lu fratemiu prin clasa 3! :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.