Ca de ajunul Crăciunului

Articol din categoria: mișto

Două chestii vreau să zic, care nu au nici o legătura una cu alta, dar pe care voiam mereu să le scriu şi am tot uitat de ele.

Una din ele este despre prostia şi naivitatea cu care îşi posedă oamenii documentele. Mai ales buletinul.Foarte mulţi oameni îl dau din mână fără nici o problemă cuiva care îl cere pentru „a-i face o copie„. La bancă, la poşta, la medic, la notar…copii peste copii. Nimeni nu se întreabă la ce folosesc sau la ce ar putea fi folosite? Şi mai ales, în ce scopuri? Aşa apar surprizele neplăcute şi începem să ridicăm nevinovaţi din umeri : „Nu am făcut nimic”!

Şi acum că am terminat cu treburile serioase, să mă iau de oamenii care fac abuz de emnoticoane şi feţe zâmbăreţe pe chat, în sms, în email sau în orice alt canal de comunicare. Spre exemplu, vorbeşti cu un astfel de om, pe messenger. Îl întrebi şi tu, politicos ce mai face. Îţi răspunde „bine ma :)))))))))))))))))))))))))))„. Rămâi un pic surprins, după care îl intrebi de unde atâta veselie, s-a întâmplat ceva notabil sau ceva? Îţi răspunde : „Nu:)))))))” Şi tot aşa, până te enervezi şi închizi fereastra şi îţi zici în sinea ta „ce cretin” şi nu mai vorbeşti cu el decât la telefon.

Normal că ultimul paragraf e scris despre cineva cunoscut, care mă enervează la maximum mereu când, ăl cu coarne ne pune în situaţia de a interacţiona în scris!

În rest, Crăciun Fericit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.