Ce mai fac băieţii sâmbăta?

Articol din categoria: andreiu


Vă zic eu: se strâng în gaşcă mare şi se pun pe jucat jocuri în reţea, ca pe vremea liceului, când pierdeau nopţile prin internet-cafe. Counter Strike, Quake2 sau Call of Duty, toate au picat foarte bine, sâmbăta trecută, când maestrul de ceremonii Toma a adunat vreo 25 de oameni la un loc în sala de training a celor de la Romtelecom şi ne-a pus să ne împuşcăm. De pe la 10 dimineaţa până după ora 21:00 am tot solicitat calculatoarele puse la dispoziţie de cei de Maguay ( care cred că ne-au injurat printre dinţi maxim când au configurat unităţile de joc) şi am tot tras cu diverse arme.

Au fost şi o grămadă de premii pentru cei mai buni sau pentru cei mai norocoşi ( de exemplu, Alex a câştigat un monitor de gaming de la Benq şi cei mai iscusiţi s-u ales cu câte un hard extern de la Toshiba), au fost o mulţime de glume făcute între noi, energizante şi cafele cât cuprinde. Exact ca la sala de net de pe vremuri.

De asemenea  am putut vedea la treaba jucăriile de gaming ale celor de la Roccat. Mouse cu procesor intern, cu greutăţi adaptabile, mouse-pad-uri cu insertii de aluminiu şi două feţe, căşti care redau 5.1…nebunii de care eu nu am nevoie la cât de mult mă joc, dar care pentru un gamer cred că sunt minuni din cer venite. Nici cei de la Ubisoft nu au lăsat ştacheta mai jos şi ne-au „încărcat” cu două jocuri calde : assassin’s creed 3 şi far cry 3. Tot evenimentul a beneficiat şi de sprijinul PC Garage 🙂

Una peste alta, eu şi Hoinaru am fost atât de buni încât am stat cât mai în subsolul clasamentelor şi am dat o şansă celor mai dornici de victorie ca Mihai, David sau Ariel.

Aştept cu interes următoarea ediţie. Poate chiar o să fie un long-night autentic 🙂

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mda , distractia a fost la voi 🙂
    E buna ideea , sper ca pe viitor sa particip si eu la un lan party.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.