Imbecili pe funcţii înalte

Articol din categoria: ca la noi

Cred că toată lumea ştie de scandalul meciurilor de la EURO 2012, cu sublicenţierea celor de la Dolce de către TVR. Scandalul a fost dezbătut cu vârf şi îndesat, au curs râuri de cerneală pe tema asta, nu mai are rost să mai povestesc şi eu. Oricum, toată povestea a fost de un românism autentic.

Ce mi-a atras mie atenţia în toată povestea asta a fost altceva. Ieri a publicat Tolontan câteva fragmente dintr-o conversaţie purtată pe email de Cosmin Cernat şi Vlad Enăchescu, despre cum transmisia meciurilor, bani şi alte alea. Complet, puteţi citi aici. Este cunoscut faptul că cei doi sunt prieteni de câţiva ani buni şi între ei există o relaţie de rudenie, cumetrie sau cum s-o numi ea, între naş şi fin. Având în vedere cele spuse mai sus, stau şi mă întreb cam cât de prost poţi fi, ca atunci când ai de tras un tun, de făcut un şmen, tu să porţi discuţiile aferente prin email? Dacă erau şi mail-urile oficiale, cu atât mai straniu. Sau amuzant.

Nu găseai băi nene o benzinărie, o parcare de la Mc, un spaţiu de servicii de pe autostradă, în drum spre mare? Unii oameni îşi merită soarta cu vârf şi îndesat. Şi ce s-a întâmplat cu scandalul ăsta e dovada că prostia se plăteşte. Dacă cei doi vor fi sancţionaţi cumva.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    „Cred că toată lumea ştie de scandalul meciurilor de la EURO 2012”

    marturisesc ca habar n-aveam…

    • #2 Comentariu nou

      ai văzut măcar #muietvr pe twitter?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.