Prima zi de FITS

Articol din categoria: andreiu


Ajuns aseară destul de târziu, am apucat să merg doar la spectacolul stradal oferit de suedezii de la Burt out punks, care se joacă cu focul la propriu. Ca să fiu mai explicit, ei sunt o trupă de circ care face nişte chestii senzaţionale cu focul. După spectacol, i-am întrebat cum de rezistă să se ardă în aşa hal şi încă mai trăiesc. Mi-au răspuns, sper în glumă, că nu e tocmai adevărat, deoarece au început trupa în formulă de 14 şi acum sunt 11. Oricum foarte tari oamenii. Au reuşit să incendieze Piaţa Mare din Sibiu fără ca cineva să se supere pe ei.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii trase din faţa Teatrului Naţional „Radu Stanca”. Ce nu pot transmite prin scris, dar m-a impresionat foarte tare a fost bucuria şi entuziasmul copiilor care se uitau. Ceva de genul „uaaau!!!”. Foarte tari puştii.

În rest, atmosferă de sărbătoare în tot oraşul, oameni veseli şi relaxaţi, lume care fuge la propriu de la un spectacol la altul şi o stare de bună voie care te molipseşte. Revin cu detalii mai pe seară, probabil după ce ies de la Faust Fantasia.

Ah, nişte poze de aseară aici.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Intr-adevar superb spectacolul, eu am fost la concertul celor de la Voltaj si atmosfer a ost la fel de incendiara :X

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.